Minicamping "De Hooiberg" in Noordijk (Berkelland)
Boerencamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)

Minicamping "De Hooiberg" in Noordijk (Berkelland), een boerencamping in de provincie Gelderland, in de prachtige Achterhoek, is een ideale plek om uw kampeervakantie te vieren. Men is aangesloten bij VeKaBo Nederland, hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit. Door de kleinschaligheid (20 plaatsen) is het er gemoedelijk, en lekker rustig. Er zijn beschutte, of "open" plaatsen beschikbaar. U kunt genieten van de rust, de natuur en de ruime plaatsen (+/- 150m²). Het boerenbedrijf is niet meer actief. De schuren van de boerderij van minicamping "De Hooiberg" in Noordijk (Berkelland), een boerencamping in de provincie Gelderland, worden als caravanopslag gebruikt.

Minicamping De Hooiberg in de Achterhoek, Gelderland


De omgeving waar minicamping "De Hooiberg" in Noordijk (Berelland) ligt kenmerkt zich door bos afgewisseld door weidevelden. In de directe omgeving vind u mooie bossen, en een mooie beek. Ook lopen er diverse fietsroutes langs het kampeerterrein. Bovendien kunt u gratis gebruik maken van fietsroutes om zo de mooiste plekken te vinden in de directe omgeving. De plaatsen zijn voorzien van een 10 Ampere stroomvoorziening, zo kan u toch genieten van de luxe in uw caravan, zonder dat meteen de stroom uitvalt. Het verwarmd toilet gebouw ziet er uiteraard verzorgd uit, en is in 2009 gebouwd. Ook is er een fietsenstalling met oplaadpunt aanwezig.

Boerencamping De Hooiberg in de Achterhoek, Gelderland


Dat de eigenaren van deze rustige minicamping "De Hooiberg" in Noordijk (Berkelland), Hendrik en Alie Lam, u zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn blijkt wel uit het feit dat u online kan boeken , en zo zelf uw plaats kan bepalen (als u bijvoorbeeld met 2 stellen naast elkaar wil staan, of een voorkeur plaats in gedachten heeft). Bovendien weet u meteen of er plaats is, en het is 24 uur per dag beschikbaar. Uiteraard kunt u ook gewoon bellen. Ook kunt u een folder aanvragen, die u dan per post toegestuurd krijgt. Downloaden kan ook.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in Achterhoek, provincie Gelderland.
Bezoek dan eens de website van minicamping "De Hooiberg" in Noordijk (Berkelland).

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina