Minicamping De Hoge Moât in Bathmen
Boerencamping in de provincie Overijssel

De familie Pinkert, eigenaren van SVR minicamping De Hoge Moât in Bathmen, een boerencamping in de provincie Overijssel nodigen u gaarne uit voor een bezoek aan hun camping.De camping ligt in een zeer rustig landelijk gebied, op slechts 4 km afstand van het gezellige dorpje Bathmen en is een kleine camping met zeer veel ruimte, aangepast aan de agrarische omgeving waar rust, ruimte, betaalbaarheid en gastvrijheid voorop staan. De boerderij is verbouwd en niet meer in bedrijf. De camping is omgeven door een houtwal, afgewisseld door een meidoornhaag waar u uitzicht heeft over de prachtige uitgestrekte weilanden met koeien. Voor de familie Pinkert is natuur erg belangrijk, zo heeft men een poel uitgegraven waar kikkers en wilde planten vertoeven. Dus voor u, de kikkers én wilde planten is het goed vertoeven op minicamping De Hoge Moât in Bathmen, een boerencamping in de provincie Overijssel.

De Hoge Moat In Bathmen


Minicamping De Hoge Moât in Bathmen biedt u veel faciliteiten. Te beginnen met de nieuwe toiletunit. Deze bestaat uit een herentoilet, een urinoir, twee damestoiletten, drie douches, vier wastafels, één aparte wascabine en twee afwasplaatsen. Onder de kastanjeboom staat een volledig ingericht tuinhuisje. Hier kunt u terecht voor fiets- en wandelroutes van natuurgebied 'De Holterberg' en omgeving van Bathmen. Tevens staat daar een centrifuge voor uw handwasje, is er een uitgebreide folderpost van alle trekpleisters in de omgeving. Ook worden daar ijsjes en de krant verkocht.

Op minicamping De Hoge Moât in Bathmen biedt men u ook een stalling voor uw fiets. Deze schuur gaat 's nachts op slot. Zo staat uw fiets altijd veilig. Op 4 km afstand ligt het dorpje Bathmen. Hier kunt u terecht voor al uw boodschappen. Verder is er een postkantoor en een Rabobank. Voor een lekker hapje buiten de deur hebben wij een restaurant met een zeer uitgebreide en luxe kaart, een steakhouse en een snackbar. Bij de oude Molen hebben wij tevens een chinees restaurant. Voor meer informatie omtrent de onspanningsmogelijkheden verwijzen wij u naar de website van de camping onderaan deze pagina.

De Hoge Moat in Overijssel


Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Klik dan op deze link voor een bezoekje aan de website van minicamping De Hoge Moât in Bathmen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina