Minicamping DeHoe in Budel
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

Minicamping De Hoef in Budel, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, is een zeer rustig gelegen camping met 26 ruime plaatsen en is net buiten de bebouwde kom van Budel gelegen. Alle plaatsen zijn geschikt voor caravans, tenten en campers. De meeste gasten die op deze, bij de SVR aangesloten camping verblijven zijn volwassenen die rust, ruimte en gezelligheid zoeken. Er zijn voor kinderen dan ook geen speeltoestellen op het terrein aanwezig. Op de hobbyboerderij, behorende bij minicampoing De Hoef in Budel, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, is kleinvee en zijn ezels en een pony aanwezig.


De sanitaire voorzieningen op minicamping De Hoef in Budel voldoen natuurlijk ruimschootes aan de door de SVR gestelde eisen. Het geheel is netjes en goed verzorgd. Aan de buitenzijde van het gebouw zijn de afwasplaatsen en is er een afstort voor het chemisch toilet. Tegen betaling is het gebruik van de wasmachine mogelijk. De centrifuge mag u zo gebruiken. Er is op iedere plaats 6 ampère stroom beschikbaar. Ook is er een overdekte fietsenstalling aanwezig. Heel leuk om met de mede kampeerders te doen is een potje Jeu de Boules spelen. Voor de gasten is er gratis WiFi beschikbaar.

 

Op loopsafstand van minicamping De Hoef vindt u het centrum van Budel. Hier zijn redelijk veel winkels, restaurants en terrasjes te vinden. Ook de andere voorzieningen, zoals geldautomaat, zijn hier. Vanaf de camping kunt u vele fietstochten door de prachtige omgeving maken. Heide, bos en zandverstuivingen zijn hier volop aanwezig. maar vooral de heerlijke rust wordt door de kampeergasten zeer gewaardeerd. geopend.


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan hier de website van Minicamping De Hoef in Budel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina