Minicamping De Heksenheuvel in Someren
Een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Heksenheuvel in Someren, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant beschikt over 19 ruime plaatsen, een trekkersveldje, een trekkershut, een studio en 2 huur caravans. Alle plaatsen zijn voorzien van 4 amp electra (eventueel is 6 amp beschikbaar). Er zijn diverse watertappunten op het terrein. Voor de gasten is wifi beschikbaar. Minicamping De Heksenheuvel in Someren, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant is een zeer kindvriendelijke en comfortabele camping. Zij hanteren niet voor niets de slogan: Minicamping Heksenheuvel, voor een betoverende vakantie.


De toiletruimte  op minicamping De Heksenheuvel in Someren is voorzien van drie wastafels, twee douches, drie gemengde toiletten, twee urinoirs en een voorziening om de afwas te doen. De douches werken met een tijdschakelaar. Er is ook een recreatiezaal, hier staat een koelvriescombinatie, die door de campinggasten gebruikt mag worden om etenswaren koel en/of bevroren te houden. Naast deze koelvriescombinatie is er ook een waterkoker, een senseo apparaat (zelf pads meenemen) en een magnetron. Tevens is er een TV voor algemeen gebruik. Er liggen verschillende wandel- en fietsroutes en is er informatie te vinden over bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving. Buiten, onder het afdak, naast de stortplaats voor het chemisch toilet staan een wasmachine en een droger, die tegen betaling gebruikt kunnen worden. Ook is het mogelijk om gratis uw was te doen in de ouderwetse handwasmachine. Fietsen kunnen gestald worden in de overdekte, afgesloten fietsenstalling. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Midden op het campingterrein een groot speeltoestel met schommels, glijbaan en zandbak. Ook bij slecht weer is er volop gelegenheid om te spelen in de overdekte speelschuur. Verder zijn er verschillende skelters, één met aanhanger, een tractor met aanhanger, driewielfietsjes en verschillende loopfietsjes.

 

 

 


Minicamping De Heksenheuvel in Someren ligt nabij schitterende natuurgebieden en bezienswaardigheden. De Panheide, de Somerense heide, de Strabraehtse heide zijn drie mooie gebieden, waarvan vooral de laatste zelfs de boswachter blijft verrassen. Ten zuiden van de camping ligt het Weerterbos, zeer bekend om de edelherten. Het Nationaal Park De Groote Peel, met een oppervlakte van 1400 hectare, ligt op 15 kilometer afstand. Zo zijn er vele mooie wandel- en fietstochten te maken in de omgeving van deze mooi gelegen camping.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bekijk dan de website van Minicamping De Heksenheuvel in Someren.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina