Minicamping De Heidenhoeksevloed in Halle
Boerencamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)

Minicamping De Heidenhoeksevloed in Halle, een boerencamping in de provincie Gelderland is gelegen in het groene hart van de Achterhoek, nabij Zelhem. Er staan 15 kampeerplaatsen tot uw beschikking. De naam van de camping is afkomstig van het natuurgebied. Men is aangesloten bij de Vekabo én de ANWB, zodat u van te voren weet dat de voorzieningen aan de gestelde eisen voldoen. Minicamping De Heidenhoeksevloed in Halle, een boerencamping in de provincie Gelderland, is een camping die het best past bij de iets oudere kampeerder.

boerderijcamping de Heidenhoeksevloed in Halle, Gelderland (Achterhoek)

 

Minicamping De Heidenhoeksevloed in Halle beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen, voorzien van vloerverwarming. Er zijn o.a. 4 douches2 wascabines en 4 toiletten. Ook is er een overdekte afwasplaats. In de overdekte fitsenstalling kunt u eventueel uw electrische fiets weer opladen voor de tocht van de volgende dag. De meeste plaatsen liggen mooi luw, want het terrein is aan drie kanten omzoomd. Zoals reeds is gezegd, de camping is niet ingericht op kinderen, hier komen meer de rustzoekers die ook willen genieten van de schitterende natuur die deze omgeving hen kan bieden.

boerderijcamping de Heidenhoeksevloed in Halle, minicamping in Gelderland (Achterhoek)

Vanaf minicamping De Heidenhoeksevloed in Halle is het bijzonder goed mogelijk om op de fiets de schitterende Achterhoek te verkennen. De landelijke fietsknooppunten route loopt ook langs de camping. Ook Zelhem, Doetinchem, Zutphen en niet te vergeten de kleinste stad van Nederland Bronckhorst moeten op uw agenda staan om te bezoeken. Geniet van de kastelen, de Abdij en landhuizen. U zult tot de conclusie komen dat u hier eerder had moeten komen.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan de website van minicamping De Heidenhoeksevloed in Halle.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina