Minicamping De Heibloem in Baarschot,
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Heibloem in Baarschot, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant beschikt over in totaal 25 kampeerplaatsen, die allemaal voorzien zijn van een waterkraan met wasbak, een rioolaansluiting en een 10 ampere stroomaansluiting. Op deze mini camping wordt het verbruik van electriciteit afgerekend naar gebruik.De minicamping is ook uitermate geschikt voor paardenliefhebbers, er is ook een mogelijkheid voor u en uw paard om hier te logeren. Bij aankomst op de camping krijgt u als gast een informatiemapje over de omgeving. Minicamping De Heibloem in Baarschot, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, een camping in een schitterende omgeving en voor elk wat wils!

 

Mini camping De Heibloem in Baarschot, boerderijcamping in Noord-Brabant

 

De voorzieningen op minicamping De Heibloem in Baarschot zijn erg compleet en zeer netjes. Deze voldoen ruimschoots aan de door de Vekabo, waar men bij is aangesloten, gestelde eisen. Er zijn sanitaire ruimtes met douches, wastafel en toiletten.Tevens een aanrecht, wasmachine en koelkast. Buiten vindt u een urinoir en een stortplaats voor het chemisch toilet. Voor de kinderen is er een zandbak, een glijbaan, een bolderkar en er zijn natuurlijk kleine dieren in de weide. Voor de grotere kinderen en volwassenen zijn er twee jeu de boules banen aangelegd. Verder zijn er nog een tafeltennis tafel en een dartbord. Uw fiets kan gestald en eventueel opgeladen worden in de overdekte fietsenstalling. Naast de informatiemap die u gekregen heeft is er ook nog een prikbord met informatie én u hebt de beschikking over gratis internet.

minicamping en boerderijcamping De Heibloem in Baarschot, Noord-Brabant

 

Indien u een natuurliefhebber bent dan bent u op de juiste plek als u kampeert op minicamping De Heibloem in Baarschot. De mini camping ligt aan de grens van twee natuurgebieden, verder kunt u bijvoorbeeld heel goed fietsend naar het Withoolandven en de Keyenhurk. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. In de omliggende dorpen worden 's-zomers diverse activiteiten georganiseerd, zoals braderiën, dorpsfeesten en gildedagen. Maar ook bezoekt u natuurlijk de steden als Eindhoven, Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, met hun mooie historische gebouwen en prachtige en gezellige winkel, reataurants en terrassen. Zelf Antwerpen ligt niet al te ver weg om met een bezoekje te vereren.

U wilt natuurlijk nog meer weten over de mogelijkheden bij deze boerderij camping in Noord-Brabant.
Bezoek dan hier de website van minicamping De Heibloem in Baarschot.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina