Minicamping De Groote Wijzend in Lutjebroek
Boerencamping in Noord-Holland

Op zoek naar een unieke kampeerervaring? In Lutjebroek staan sinds kort vijf Karsten Tenten op minicamping De Groote Wijzend, een boerencamping in de Provincie Noord-Holland . Wat deze tenten zo bijzonder maakt? Ze staan tussen de druiven en perziken in een bloemenkas! Niet alleen de locatie is uniek, de tenten zijn dat ook. Het gaat namelijk niet om de bekende oppompbare kampeertenten, maar om prachtige safaritenten die in het atelier in Zwaag speciaal op maat zijn gemaakt voor deze bloemenkas. De 4-persoons safaritenten van 8 x 5 zijn voorzien van alle gemak en comfort. De locatie aan het water - met eigen steiger - maakt deze kampeerplek helemaal compleet. Dit wilt u vast ook wel eens ervaren bij de familie Noordeloos, de eigenaren van Minicamping De Groote Wijzend in Lutjebroek, een boerencamping in de provincie Noord-Holland.

mini-camping de groote wijzend in Lutjebroek, boerencamping in Noord-Holland


Het dak van de kas zorgt ervoor dat de tenten op Minicamping De Groote Wijzend in Lutjebroek altijd droog staan, maar dankzij de open zijkanten beleef je wel het ultieme buitengevoel. De tenten zijn volledig ingericht en voorzien van alle luxe en comfort, denk aan een woonkamer, keuken, badkamer, douche, toilet en vaste bedden. Zo wordt kamperen wel heel comfortabel! Op de mini-camping kunt u gebruik maken van een 6 persoons spa. In de recreatie hoek staan een pooltafel , tafeltennistafel en een koffiebar met gratis allerlei soorten koffie! Als klap op de vuurpijl hebben alle tenten een prachtige ligging aan het water. Vanaf de eigen steiger kun je zo een duik nemen in het zwemwater of een boottochtje maken naar Enkhuizen of Medemblik.

Boerencamping De Groote Wijzend in Lutjebroek, minicamping in Noord-Holland

 

Doordat de tenten van Minicamping De Groote Wijzend in Lutjebroek direct aan het water staan is het ook voor de sportvisser een geweldige plek om te overnachten. Geen tijd verspillen met vervoer maar gelijk de hengel uitwerpen zodra u wakker wordt. Of vroeg uit de veren en gelijk het water op om de honderden kilometers vaar/viswater te ontdekken. Ook leent de centrale ligging van de mini camping in de historische driehoek; Enkhuizen (Sprookjeswonderland,Buitenmuseum e.d) Medemblik (o.a Stoomtram, Stoommuseum) Hoorn(Oostereiland,Havens,winkels) zich bij uitstek om de regio per fiets te ontdekken!

Wilt u ook meer weten over deze bijzondere boerencamping in Noord-Holland?
Bezoek dan HIER de website van Minicamping De Groote Wijzend in Lutjebroek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina