Minicamping De Groenstraat in Dongen
Een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Groenstraat in Dongen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant is een uitstekende uitvalsbasis voor mensen die groen en rust in Brabant willen beleven met een hoog campeer-comfort! Het gedraineerde autovrije kampeerveld bevat 15 “comfortplaatsen” met elk een eigen wateraansluiting en afvoer op het rioleringsysteem en daarnaast een ruim voldoende zware elektra-aansluiting van 10 Ampere. De mini camping beschikt over een professioneel WIFI-systeem, waarop gratis kan worden ingelogd. In de schuur van Minicamping De Groenstraat in Dongen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, is een goed geoutilleerde fietsenstalling aanwezig mét fietsoplaadpunten ten behoeve van elektrische fietsen.

Mini camping De Groenstraat in Dongen, boerderijcamping in Noord Brabant

 

De campinggasten van Minicamping De Groenstraat in Dongen zullen (ook bij minder weer) fantastisch genieten van de overdekte orangerie met koffie- en leestafel, grote inloop-volliere, natuurvijver en de fraai aangelegde ezelweide. Een uitstapje op de fiets naar de Efteling of een bootje huren in de Biesbosch zijn binnen handbereik! Het gehele autovrije veld van deze mini camping is omplant met een oudhollandse groenwal, die samen met Brabants Landschap samengesteld is. Het bedtreft plantensoorten die vogels aantrekken, maar waar je als kampeerder of zelf plezier aan beleeft zoals hazelaar, rozebottel, sleedoorn etc. Ook is een natuurvijver aanwezig waar een echte watermolen bij staat te draaien en een ooievaarsnest.


Mini camping De Groenstraat in Dongen, boerencamping in Noord-Brabant.

De gasten van Minicamping De Groenstraat in Dongen zijn erg enthousiast over de het verblijf en de omgeving. Objektieve beoordelingen op de beoordelingswebsite Zoover is de beste reclame. Hiertoe is een link op de home-page van de website van de mini camping aanwezig, waar u kunt lezen hoe gasten hun bezoek op de boerderijcamping beleefden. Door middel van het online reserveringssysteem kunt u overigens zelf online uw plaats en verblijf bepalen. Minicamping De Groenstraat is een ideale lokatie om groen, rust en ruimte in Brabant te beleven.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan HIER de website van Minicamping De Groenstraat in Dongen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina