Minicamping De Groene Geer in Nieuwland
Boerencamping in de provincie Zuid-Holland

Op een stuk weiland achter een nieuwe stal is minicamping De Groene Geer in Nieuwland, een boerencamping in de provincie Zuid-Holland gebouwd.Men biedt plaats aan maximaal vijf tentjes of caravans/campers. Het veldje heeft een weids uitzicht over de polder. Voor vroege vogels: de zonsopgang is adembenemend!! Dus voor kamperen op een echte minicamping komt u naar minicamping De Groene Geer in Nieuwland, een boerencamping in de provincie Zuid-Holland.

Minicamping De Groene Geer in Zuid-Holland

 

Bij minicamping De Groene Geer in Nieuwland is ook een boerderijwinkel. Hier kunnen de kampeerders ook buiten de openingstijden hun biologische boodschappen doen en de tuin biedt een grote verscheidenheid aan verse groenten die u zelf kunt oogsten. Iedere ochtend bakt Saskia vers brood voor de kampeerders! 's Middags kunt u aanschuiven voor een biologische warme maaltijd.

Boerencamping De Groene Geer in Nieuwland Zuid-Holland

Minicamping De Groene Geer in Nieuwland is een ideale pleisterplaats voor fietsers en anderen die even de snelheid van het leven willen ontlopen. Een eenvoudige douche, toilet en een aanrechtje voor de afwas zijn in de stal gemaakt. Daar staat ook een wasmachine waar onze kampeerders gebruik van kunnen maken.
Het is een rustige camping, u dient zich zelf te vermaken.

Wilt u meer weten over kamperen bij deze boerencamping in Zuid Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Groene Geer in Nieuwland.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina