Minicamping De Grienduil in Nieuwland
Boerderijcamping in de provincie Zuid-holland

Minicamping De Grienduil in Nieuwland, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland beschikt over 22 verharde staanplaatsen voor caravans, tenten en campers. Maar er zijn ook een aantal aparte camperplaatsen beschikbaar. Alle plaatsen zijn ruim en liggen heel mooi in het groen, soms met een leuke doorkijk naar de omliggende weilanden. U kunt zelf bepalen van hoeveel luxe u gebruik wilt maken. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar. Ook zijn er 2 vakantiewoningen, een luxe pipowagen en volledig ingerichte caravans te huur. Voor de gasten van Minicamping De Grienduil in Nieuwland, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland is gratis WiFi beschikbaar.


Minicamping De Grienduil in Nieuwland, Zuid-Holland

Het verwarmde sanitairgebouw op Minicamping De Grienduil in Nieuwland heeft 3 douches, 4 wasbakken, 4 toiletten en 1 urinoir. Tevens een afwasplaats, een handwasplaats, een wasmachine en droger. Voor de gasten op de boerderijcamping is gratis WIFI beschikbaar. AAn de kinderen wordt hier ook gedacht, zij kunnen zich ook vermaken in de grote zandbak met een leuk speeltoestel. Ook is er een trampoline aanwezig. Voor de oudere jeugd is er een Jeu de Boules baan aangelegd. Er worden ook vaak dart wedstrijden gehouden, maar altijd in een goede sfeer. Ook is er een gezellig terras bij deze boerderijcamping aanwezig. Hier kunt u iets drinken of zelfs een pizza of patat eten.

 

Doorkijkje vanaf Minicamping De Grienduil in Nieuwland

U bent hier op Minicamping De Grienduil op een heel rustig gedeelte van de toch drukke Randstad. Maar door de centrale ligging kunt u de boerderijcamping uistekend als startpunt gebruiken om de omgeving te ontdekken en leuke activiteiten te ondernemen. Zo zijn er diverse leuke fietsroutes op de camping beschikbaar, kunt u de Nieuwe Hollandse Waterlinie bezoeken. Of u gaat een bezoek brengen aan Slot Loevestein, of de Molens op Kinderdijk, boottochten maken op de wateren in de omgeving en natuurtlijk de stad Leerdam met een bezoek te vereren.

 

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in Zuid-Holland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Grienduil in Nieuwland.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina