Minicamping De Grebbelinie in Renswoude
Boerencamping in de provincie Utrecht

De eigenaren van minicamping De Grebbelinie in Renswoude, een boerencamping in de provincie Utrecht willen u graag laten genieten op hun mooie camping. Het is een unieke kampeerlocatie tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Deze camping heeft de rust van het platteland en de vriendelijkheid van het kasteeldorp Renswoude. Kies een sfeervolle 'bed & breakfast'-kamer, een vakantiehuisje, de Pipowagen of een kampeerplaats voor uw tent of caravan. Maar ook een luxe safari-lodge of een moderne Podge zijn beschikbaar om te huren. Op het terrein van minicamping De Grebbelinie in Renswoude, een boerencamping in de provincie Utrecht, is ruimte voor de kinderen om te spelen.

Minicamping De Grebbelinie in Renswoude, Utrecht


Op minicamping De Grebbelinie in Renswoude biedt men u mooie verwarmde sanitaire voorzieningen. Met aan de heren en dameskant elk twee douches, twee wastafels, een wascabine en twee toiletten. Er zijn vanaf 2021 ook 8 plaatsen met privé-sanitair. U kunt u chemisch toilet legen in de speciale chemische stortplaats. Voor het vermaak is er een zwemvijver, een kinderboerderij, een recreatieruimte, een jeu-de-boules-baan, tafeltennis en in diverse hoeken van de camping een speeltuintje voor de kinderen. Honden (mits aangelijnd) zijn in overleg toegestaan. De plaatsen zijn voorzien van een waterkraantje, vuilwaterafvoer, elektra, gratis wifi en een tv aansluiting.

Boerencamping De Grebbelinie in Utrecht, Renswoude

In de omgeving van de camping De Grebbelinie is genoeg te doen. Zo zijn er verschillende mooie wandel en fietsroutes om heerlijk te genieten van de natuur. Ook zijn er verschillende dorpen en steden in de buurt voor een gezellig dagje winkelen of een museum te bezoeken. Bekijk hieronder een aantal tips voor de omgeving van camping De Grebbelinie. Camping de Grebbelinie is genoemd naar de gelijknamige waterlinie in de Gelderse Vallei. Direct naast de camping ligt Fort Daatselaar en ook de dijkjes maken deel uit van het militaire systeem.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Grebbelinie in Renswoude.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina