Minicamping De Gaard (Doors Logies) in Lelystad
Kleine camping in de provincie Flevoland

Op Minicamping De Gaard in Lelystad, een kleine camping in de provincie Flevoland, kampeert u in een jonge boomgaard. Er zijn ongeveer 15 plaatsen beschikbaar. Er staan hier allemaal fruitbomen, maar voor uw tent of caravan is ruimte genoeg. Geen "last" van de buren en het voordeel van ook schaduw bij uw plek. Naast de mini camping zijn er 7 ruime B&B kamers te huur, allemaal geschikt voor 2 personen. Dit geschiedt onder de naam Doors Logies. Iedere kamer beschikt over eigen sanitair. Ook is er een groepsverblijf op minicamping De Gaard in Lelystad, een kleine camping in de provincie Flevoland, deze wordt veel gebruikt voor workshops.


Minicamping De Gaard in Lelystad, kleine camping Flevoland,

 

Er zijn nette voorzieningen aanwezig op Minicamping De Gaard in Lelystad. Electra, douche en gratis wifi is bij de prijs inbegrepen. U komt hier op dit ruim opgezette terrein geheel tot rust. De mini camping is het meest gericht op de kampeerder die zich zelf goed kan vermaken. In overleg kunt u hier ook genieten van heerlijke biologische maaltijden of een ontbijt. Maar geniet hier van de stilte. En 's-morgens heerlijk gewekt worden door vogelgeluiden. Kijk niet raar op als u tijdens een mooie wandeling ineens een paar herten tegenkomt.

 

Kleine camping De Gaard (Doors Logies) in Lelystad

 

In de directe omgeving van Minicamping De Gaard in Lelystad zijn zeer veel mogelijkheden om te ontspannen, om in te spannen of om te bewonderen. U zult versteld staan van de mooie natuur die de polder heeft. Maak eens mooie fietstochten door de weidse polder. Heel mooi is het Natuurpark Lelystad en ook de wereldberoemde Oostvaardersplassen. U bent vanaf Doors Logies slechts een paar kilometer verwijderd van het kustgebied van Lelystad. Daar zijn meerdere uitgaans mogelijkheden, zoals het gezellige winkelcentrum BataviaStad en de naastgelegen BataviaWerf. Ook staat hier het NieuwLand Erfgoed Museum. Aan de lange kustlijn bevinden zich bovendien ook nog 5 jachthavens, waarvan o.a. de met klassieke schepen gevulde BataviaHaven.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in Flevoland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Gaard (Doors Logies) in Lelystad.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina