Minicamping De Flierefluiter in Raalte
Boerencamping in de provincie Overijssel

Gerard en Annie Pronk, de eigenaren van minicamping De Flierefluiter in Raalte, een boerencamping in de provincie Overijssel, nodigt u uit voor een bezoek aan hun camping en de andere leuke dingen op hun bedrijf. Het is een kleine camping op het Sallandse platteland. Rust, vriendelijkheid en betaalbaarheid staan voorop. Voor volwassenen en voor kinderen biedbiedt men een enorm scala aan speelplezier. De Sallandse gastvrijheid en gemoedelijkheid staan garant voor een aangenaam verblijf voor het hele gezin. Er zijn 40 rustige en ruime plaatsen, allemaal voorzien van elektra, water en soms antenneaansluiting. Natuurlijk staan er ook een wasruimte met wasmachine en droger tot uw beschikking op minicamping De Flierefluiter in Raalte, een boerencamping in de provincie Overijssel.

mNICAMPING dE fLIEREFLUITER IN rAALTE, PROVINCIE oVERIJSSEL
Natuurlijk biedt men u ook uitstekende sanitaire voorzieningen op deze leuke minicamping De Flierefluiter in Raalte. Ook voor de kinderen zijn er veel en veilige speelmogelijkheden, zowel binnen als buiten. Een apart speelterreintje voor kleine kinderen met fietsjes, skeltertjes, shuttels, schommel, veerbeesten, waterplezier.Ook is er een doolhof van 30 bij 30 meter met twee uitkijktorens. Als extra is er een kinderzwembad van 15 bij 7 m met 35 cm water (Met aparte omheining.) Ook kunnen de kinderen ponyrijden in de manegebak. Voor het hele gezin is er de mogelijkheid om een huifkartocht met een trekker te maken. In de computerruimte staat een computer met internetaansluiting zodat u eventueel digitaal contact kunt houden met de buitenwereld.


En dat allemaal in een ideale fiets- en wandelomgeving. Minicamping De Flierefluiter in Raalte ligt vlak bij Raalte. Hier kunt u uw boodschappen doen. Verder is in Raalte is o.a. een subtropisch zwemparadijs. Op de kinderboerderij De Flierefluiter zijn veel verschillende dieren. Je kunt zien hoe dieren in de stal en in de wei leven. Er zijn meerdere schuren, een grote en een kleine weide. Op de boerderij lopen schapen, geiten, koeien, kippen, konijnen, eenden, etc. Alle stallen en weiden zijn toegankelijk. Uw kinderen kunnen de dieren niet alleen zien, maar ook zelf aanraken en aaien. In de boerderij is een knuffelruimte met konijnen en cavia'sDe speeltuin is een heus speelparadijs voor kinderen. Er zijn zes overdekte speelruimtes met springkussens, trampolines, apekooi, glijbanen, kruipdoolhof, en ander speelplezier. Ook buiten kunnen de kinderen naar hartelust spelen. Ze kunnen klimmen en klauteren in het avonturendorp, schommelen, trampoline springen, met de kabelbaan, voetballen, spelen met skelters en crossfietsen, maar ook is er ruimte genoeg om oer Hollandse spelletjes als tikkertje en verstoppertje te spelen.

minicamping De Flierefluiter, boerencamping in Raalte

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Flierefluiter in Raalte

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina