Minicamping "De Duinen" in De Cocksdorp
Boerderijcamping op Texel, provincie Noord-Holland

Minicamping "De Duinen" in De Cocksdorp, een boerderijcamping op het Waddeneiland Texel, provincie Noord-Holland, behoort bij een echte boerderij waar met een gemengd bedrijf voert, met als hoofdtak schapen. Daar zijn er ongeveer 600 van, wat na de geboorte van de lammetjes uitgroeit tot bijna 1500. Ook zijn er nog een aantal rood-bonte melkkoeien die genoeg melk geven om daar kaas van te maken. Ook worden er nog bloembollen geteeld, nl narcissen en zantedeschia's. Op de camping zijn ongeveer 10 kampeerplaatsen beschikbaar. Minicamping "De Duinen" in De Cocksdorp, een boerderijcamping op Texel, provincie Noord-Holland, ligt op ongeveer 500 meter afstand naar het strand.


Minicampin g De Duinen in De Cocksdorp, Texel, boerderijcamping Noord-Holland

 

Minicamping "De Duinen" ligt ongeveer 2 kilometer boven De Cocksdorp, aan de rand van de Texelse duinen. Vanaf deze duinen heeft u een mooi uitzicht naar o.a. Vlieland. De voorzieningen op deze rustige en ruime boerderijcamping zijn goed en voldoen aan de door de Vekabo gestelde eisen. Er zijn 2 douches, 2 toiletten, 2 wasbakken, een aankleedkussen en een badje voor de kleine kampeerder en natuurlijk een afstort voor het chemisch toilet. Midden op her ruim opgezette kampeerterrein staat een mooi speeltoestel voor de kinderen. Naast de minicamping verhuurt men ook nog 3 eenvoudige vakantiewoningen en 1 luxere, allemaal voorzien van verwarming.

Boerderijcamping De Duinen in De Cocksdorp op Texel, provincie Noord-Holland

 

Natuurlijk zult u tijdens uw verblijf op Minicamping "De Duinen" in De Cocksdorp op Texel veel aan het mooie schone Noordzee strand verblijven. Heerlijk genieten van het water, even iets drinken bij één van de paviljoens. Pak de fiets en maak een mooie tocht over het eiland en bezoek de dorpen met de leuke winkels en terrasjes. En als u dan 's=avonds weer terug bent op de camping dan kunt u heerlijk genieten van de rust en de ruimte om u heen. Vanaf uw caravan of tent kijkt u uit over de duinen en 's avonds kunt u genieten met het licht van de vuurtoren dat over de camping heen straalt.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping op Texel, Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping "De Duinen" in De Cocksdorp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina