Minicamping De Druiverank in Serooskerke
Boerencamping in de provincie Zeeland

Minicamping De Druiverank in Serooskerke, een boerencamping in de provincie Zeeland is eigendom van Hans, Janny en Marcel Sabben. Naast de camping heeft men een wijnboerderij, alwaar de camping is naar vernoemd. Men verhuurt tevens stacaravans en er is ook een gastenverblijf te huur. Mocht u vaker op deze camping willen verblijven dan kunt u misschien ook gebruik maken van de caravan- en botenstalling op Minicamping De Druiverank in Serooskerke, een boerencamping in de provincie Zeeland.

Minicamping De Druiverank in Serooskerke beschikt over 15 ruime kampeerplaatsen die allemaal zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Men beschikt over uitgebreide en moderne sanitaire voorzieningen met o.a. 4 douches en 4 toiletten. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen aanwezig. In de gezamenlijke ruimte liggen spelletjes, knutselspulletjes en natuurlijk toeristische informatie.

In de omgeving van minicamping De Druiverank in Serooskerke is van alles te doen. Het strand en het Veerse meer liggen op slechts 3 kilometer van de camping. Middelburg, Vlissingen en Waterland Neeltje Jans liggen allemaal binnen 10 fietskilometers. Het beste kunt u natuurlijk op de fiets de omgeving verkennen. Na een heerlijke fietstocht door de Zeeuwse natuur kunt u uw fiets weer in de overdekte fietsenstalling van de camping plaatsen.


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Druivenrank in Serooskerke

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina