Minicamping De Driesprong in Domburg
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Minicamping De Driesprong in Domburg, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, is een rustige, gezellige familiecamping. Ook kampeerders hebben daardoor de mogelijkheid te overnachten op een steenworp afstand van zee en strand en te genieten van de Zeeuwse gastvrijheid. De camping beschikt over 30 plaatsen. Van de 27 kampeerplaatsen zijn er 13 plaatsen met stenen voortent verharding en 3 verharde camperplaatsen. Alle plaatsen hebben 10 amp. stroom een watertappunt en afwaswaterafvoer. Twee plaatsen zijn geschikt voor mindervaliden met directe, verharde toegang tot het sanitairgebouw en beschikken ook over een priveparkeerplaats. Andere auto's moeten op de centrale parkeerplaats gezet worden. Voor de onverharde kampeerplaatsen zijn kunstof vloerdelen beschikbaar, dus bij wat slechter weer toch altijd een droge ruimte in de voortent. Tevens is er een mooie luxe lodge en een vrijstaand luxe vakantiehuis te huur. Voor de gasten van Minicamping De Driesprong in Domburg, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, is gratis wifi beschikbaar.


 

Het sanitaitgebouw op minicamping De Driesprong in Domburg is echt uitgebreid: het heeft een badkamer voor mindervaliden en senioren en een kinderbadkamer, wasserette, diepvries, koelkast en magnetron. Er is een aparte heren en dames badkamer, toiletten met toiletpotluchtafzuiging, toiletpapier, zeepdispenser, handdoekjes en een heerlijk luchtje. Ook is er een aparte kinderbadkamer met kinderdouche en een kinderbadje met aankleedtafel. De grote mindervalidenbadkamer voor mindervaliden en senioren heeft een grote douche met stoel, wandbeugels en een verhoogd toilet met steunen. De wastafel is rolstoel toegankelijk. Hiervan krijgt u op aanvraag een eigen sleutel.Er is een mooie speelplaats en een apart groot speelveld waar je kunt vliegeren, voetballen, basketballen, trampoline. Voor de ouderen is er een jeu de boulesbaan. Er is ook een recreatieruimte met televisie en foodautomaat in de boerenschuur ,hier kun je tafeltennissen, tafelvoetballen,biljarten en gewoon gezellig zitten kletsen of spelletjes doen.

 

Minicamping De Driesprong ligt landelijk en vrij en is 2 km van het centrum van Domburg verwijderd. De omgeving straalt een enorme rust en privacy uit en is erg kindvriendelijk. Het strand is maar 400 meter van de camping verwijderd, hier kunt u bij Strandpaviljoen Noordduine lekker eten en drinken. De Driesprong verhuurt ook fietsen om Walcheren te verkennen door de prachtige knooppuntenroutes te rijden dwars door de velden, of gewoon om af en toe naar Domburg te gaan. Op 1.5 km bevindt zich de Parel, een wellnesscentrum met sauna. Hier kunt u heerlijk relaxen. Ook is hier een bowling en overdekt zwembad waar u zich bij slecht weer toch leker kunt vermaken. Tevens bevindt de prachtige golfbaan in de duinen zich op 1.5 km afstand. Op het strand zijn twee strandpaviljoens en worden strandcabines, windschermen en stoelen verhuurd. Tevens kunt u hier surfen, kayakken, raften en vliegeren.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Driesprong in Domburg

 


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina