Mini-camping "De Drie Morgen" in Zoetermeer
Een boerencamping in de provincie Zuid Holland

De familie van Dam heet u graag welkom op hun minicamping "De Drie Morgen" in Zoetermeer, een boerencamping in de provincie Zuid Holland. De camping is gelegen in de Driemanspolder in Zoetermeer. Dit is één van de oudste drooggemalen polders van Zuid-Holland. De boerderij waarop onze minicamping is gevestigd, was van oorsprong een gemengd bedrijf. Vanaf 1980 is het een akkerbedrijf. Er worden aardappels, suikerbieten en graan geteeld. Een zo genaamde boerderijwinkel waar aardappelen, groenten, fruit en eieren verkocht worden kunt u ook vinden op Minicamping "De Drie Morgen" in Zoetermeer, een boerencamping in de provincie Zuid Holland.

minicamping "De Drie Morgen" in Zoteremeer, provincie Zuid Holland

 

Minicamping "De Drie Morgen"" grenst aan het Buytenpark waar u heerlijk kunt wandelen. Vanuit het Buytenpark komt u in het Land van Wijk en Wouden waar u heerlijk kunt fietsen en kunt genieten van het prachtige open Hollandse landschap.In Zoetermeer zelf kunt u wandelen in het Westerpark met de Natuurtuin. Verder kunt u skiën (SnowWorld), klimmen (Ayersrock), bowlen, golven en zwemmen in het Aquapark Keerpunt. Vanuit Zoetermeer zijn de steden Den Haag, Scheveningen (strand), Leiden, Delft en Gouda gemakkelijk te bereiken. Zoetermeer ligt ten Zuiden van het Land van Wijk en Wouden. Dit is een landelijk gebied tussen de steden Zoetermeer, Leidschendam, Leiden en Alphen aan den Rijn. Het wordt beschermd door het Groene Hart beleid en het Bufferzône beleid. De typische lintbebouwing en het middeleeuwse slotenpatroon is duidelijk herkenbaar. De polders bestaan uit smalle, langgerekte kavels.

Op het terrein van Boerencamping "De Drie Morgen" treft u ongeveer 15 ruime kampeerplaatsen aan, Electricitiet is natuurlijk vanzelfspreken. Het terrein is auto-vrij. Alleen bij het brengen en halen mag de auto mee het terrein op. Er is voor de kinderen een speelplaats gemaakt. Sanitaire voorzieningen zijn er voldoende en voldoen natuurlijk aan de gestelde normen van de VeKaBo. U ziet, een camping in de Randstad vanwaar uit u de omgeving op de fiets, wandelend of met de auto kunt bekijken. Indien u nog meer informatie wilt of u wilt reserveren kijk dan op de website van deze camping.

Boerencamping "De Drie Morgen" in Zoteremeer, Provincie Zuid Holland


Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Zuid Holland?
Kijk dan eens op de website van minicamping "De Drie Morgen" in Zoetermeer.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina