Minicamping De Dinkelweide in De Lutte
Boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente)

Als u kampeert op Minicamping De Dinkelweide in De Lutte, een boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente) dan verblijft u op een veeteeltbedrijf met 60 koeien en nog kleinvee. De camping beschikt over maximaal 25 staanplaatsen. Het bedrijf en de camping van de familie Notkamp ligt als het ware ingesloten tussen het riviertje de Dinkel en het schitterende natuurgebied Het Lutterzand. Er zijn zonnige en schaduwrijke standplaatsen. Het zijn ruime plaatsen, voorzien van stroomaansluiting. Op diverse punten bevinden zich watertappunten. Gasten van Minicamping De Dinkelweide in De Lutte, een boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente) kunnen gebruik maken van het aanawezige WiFi netwerk.


Minicamping De Dinkelweide in De Lutte, Twente

 

Het sanitairgebouw van Minicamping De Dinkelweide in De Lutte wordt goed onderhouden en er zijn 2 toiletten, een urinoir, 2 douches, een wastafel, een stortbak, chemisch toilet en een aparte afwasgelegenheid. Uw huisdier, mits goed onder controle, is ook van harte welkom op onze camping. Voor de kinderen zijn er ook enkele speeltoestellen op het terein aanwezig. Ook is er een overdekte ruimte voor uw fiets aanwezig. Er zijn plaatsen die volop in de zon liggen, maar er zijn ook schaduwplaatsen aanwezig.

 

Boerderijcamping De Dinkelweide in De lutte

 

U kunt Minicamping De Dinkelweide in de Lutte gebruiken als start- en eindpunt voor een van de vele fietsroutes die rondom De Lutte liggen. Ook is een uitstapjes naar Duitsland zeer eenvoudig want de boerderijcamping ligt op slechts 1 kilometer afstand van de Diutse grens. Het plaatsje De Lutte is op 4 km afstand gelegen, daar vindt u alle voorzieningen, winkels, restaurant en de VVV. Maak gebruik van de (grensoverschrijdende) fietsroutes en ontdek het mooie Bentheim in Duitsland. Bezoek daar de schitterende burcht. De Lutte zelf heeft een schitterende bomentuin, bijna een verplichting om te bezoeken.

 

Maar u wilt vast meer weten over deze boerderijcamping in Overijssel (Twente).
Bezoek dan de website van Minicamping De Dinkelweide in De Lutte.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina