Minicamping De Deelderij in Schoonloo
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping De Deelderij in Schoonloo, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, is circa een halve hectare groot. De camping ligt te midden van bos en weiland en heeft een parkachtig karakter. Dit biedt u de mogelijkheid volop van deze rustige landelijke omgeving te genieten. Het goed onderhouden terrein heeft een mooie grasmat en is verdeeld in 16 zeer ruime verharde plaatsen, dus lekker schoon, droog en warm in bv de voortent of onder de luifel. Alle plaatsen zijn voorzien van een aansluitpunt voor electra (6 ampère). Het terrein is autovrij, hergeen voor nog meer rust zorgt. Kom het kamperen op Minicamping De Deelderij in Schoonloo, een boerderijcamping in de provincie Drenthe ook eens uitproberen.

Minicamping De Deelderij in Schoonloo

 

Minicamping De Deelderij in Schoonloo is kleinschalig maar wel voorzien van allerlei extra’s en comfort voor een prettig verblijf. Zo is de krant dagelijks verkrijgbaar of kunt u op het terras even heerlijk genieten van echt Italiaans softijs of gewoon van een kop koffie met eigengemaakte appeltaart. De sanitaire voorzieningen bevinden zich in drie blokhutten. Er zijn 4 toiletten en 4 ruime comfortabele douches. Uiteraard is dit allemaal netjes en verzorgd en voldoet alles aan de eisen van de Vekabo alwaar deze boerderijcamping bij is aangesloten. Mocht u nog meer comfort willen dan bestaat de mogelijkheid om één van de drie zeer goed ingerichte appartementen te huren. Natuurlijk kunt u als gast gebruik maken van gratis Wifi op de camping of in het appartement.


Boerderijcamping De Deelderij in Schoonloo, Drenthe

Kleinschalig kamperen is dé manier om de drukte van volle campings te vermijden en om optimaal te genieten van de rust. Minicamping De Deelderij in Schoonloo ligt op een prachtige locatie, in het hart van het bosrijke Drenthe met haar uitgestrekte velden en haar kilometerslange fietspaden. Het dorp Schoonloo is tevens start- en eindplaats van twee etappes van het Pieterpad. Een overnachting bij op de boerderijcamping is het ideale start- of eindpunt van de etappes Schoonloo-Rolde en Schoonloo-Sleen (of andersom). De familie Bardie-Boelen wil u graag als gast verwelkomen.

 

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping De Deelderij in Schoonloo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina