Minicamping De Bulte in Tiendeveen
Boerderijcamping in de provincie Drenthe


Minicamping De Bulte in Tiendeveen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe,is een rustige en groene camping, gelegen aan de weg van Hoogeveen naar Westerbork. Er zijn 25 ruime plaatsen die verdeeld zijn over twee velden. Alle plaatsen zijn voorzien van een 10 amp. stroomaansluiting. De gasten hebben ook de beschikking over gratis Wifi. De camping ligt midden in het prachtige landelijke gebied rond Hoogeveen. Wilt u genieten van de natuur of uw welverdiende rust dan bent u op Minicamping De Bulte in Tiendeveen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, op het juiste adres.


Minicamping De Bulte in Tiendeveen, Drenthe

Er zijn uitstekende voorzieningen op Minicamping De Bulte in Tiendeveen. Alles voldoet aan de door de Vekabo gestelde kwaliteitseisen. Op het veld zijn vier tappunten voor water, er zijn keurige sanitaire voorzieningen met vloerverwarming. Tevens is er een aparte stortplaats voor chemisch toilet. Ook beschikt men over 3 overdekte (af)wasplaatsen. Voor de kinderen zijn er ook enkele speeltoestellen op het terrein aanwezig. Wilt u informatie over de omgeving van deze boerderijcamping in de provincie Drenthe? Deze is, net als fiets en wandelroutes op de camping aanwezig. Voor de dagelijkse bootschappen kunt u terecht in het plaatsje Noordscheschut. Dit is iets meer dan 3 km vanaf de camping. Hier bevindt zich een kleine supermarkt, een bakkerij De Soete Suickerbol, een geldautomaat, een snackbar en een brievenbus. Handig voor als u even snel iets wilt halen op de fiets. In Noordscheschut bevinden zich ook enkele kerken.

Boerderijcamping De Bulte in Tiendeveen

 

Minicamping De Bulte in Tiendeveen ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied Mantingerveld en dichtbij het "Nationaal Park Dwingelerveld" en "Boswachterij Gees". U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. In de directe omgeving van de boerderijcamping vindt u o.a. de zwemplas met strand "Schoonhoven", het Herinneringscentrum "Kamp Westerbork" en het Monumentendorp Orvelte. Hoogeveen, dat op 6 kilometer afstand ligt heeft in de zomer iedere donderdag een gezellige braderie, genaamd de Pulledagen. Ook zijn hier natuurlijk veel meer winkels aanwezig.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping De Bulte in Tiendeveen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina