Minicamping De Brummel in Eerbeek
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

De familie Jochems wil u graag verwelkomen op hun Minicamping De Brummel in Eerbeek, een boerderijcamoping in de provincie Gelderland. De Camping is aangesloten bij de SVR. Er zijn 15 kampeerplaatsen beschikbaar die tegen de bosrand van het kampeerveld zijn gelegen. Het bedrijf van de familie is een actief melkveebedrijf, dus op Minicamping De Brummel in Eerbeek, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, kampeer u echt bij de boer!

 

Minicamping De Brummel in eerbeek, boerderijcamping in Gelderland

 

Er zijn uitstekende en nette voorzieningen op minicamping De Brummel in Eerbeek. Er zijn ruim voldoende wastafels, warme douches en toiletten aanwezig. Deze zijn allemaal erg netjes en schoon. OP de mini camping is ook een overdekte picknickruimte aanwezig. U kunt hier genieten van wijdse uitzichten over de landerijen. De camping is erg ruim opgezet, waardoor uw privacy gewaarborgd is.

 

Minicamping De Brummel in Eerbeek, mini camping in Gelderland

 

Minicamping De Brummel ligt in een mooie bosrijke omgeving, in de stedendriehoek Arnhem, Zutphen en Apeldoorn, allemaal plaatsen die uw bezoek meer dan waard zijn. Tevens ligt deze mini camping op de grens van de Veluwezoom en de IJsselvallei. In de buurt kunt u wandelen door de bossen, langs sprengen en heidevelden. Er zijn tal van fietsroutes, bijvoorbeeld over de heuvels van de Postbank (Nationaal Park Veluwezoom), of via de uiterwaarden van de IJssel naar Bronkhorst, het mooie kleinste stadje van Nederland.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Brummel in Eerbeek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina