Minicamping De Bonte Koe in Kortgene
Boerderijcamping op Noord Beveland in de provincie Zeeland

De Familie van Boxel heet U van harte welkom op Minicamping De Bonte Koe in Kortgene, een boerderijcamping in de provincie zeeland. Het is een leuke gezellige boerderijcamping en u kunt deze vinden op het eiland Noord Beveland. Kortgene ligt aan het Veerse Meer. De camping is rustig gelegen op het terrein van het melkveebedrijf, alwaar ongeveer 140 koeien gehouden worden. Alle gasten hebben de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de stal waar ze nader kennis kunnen maken met de koeien en de kalfjes. Op Minicamping De Bonte Koe in Kortgene, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, zijn 15 ruime staanplaatsen die allemaal voorzien zijn van een stroomaansluiting.

 

minicamping De Bonte Koe in Kortgene, Boerderijcamping in Zeeland.

Er zijn uitstekende voorzieningen op de bij de Vekabo aangesloten Minicamping De Bonte Koe in Kortgene. De 2 sanitairgebouwen zijn ruim en verzorgd en u kunt gratis gebruik maken van de douches. Uw chemische toilet kunt u ledigen in de daarvoor aanwezige stortplaats. Iedereen op de boerderijcamping kan gratis wifi krijgen. Er zijn allerlei faciliteiten op de camping voor jong en oud. Voetbalveld, Jeu de boulesbaan, zwembad, speelweide voor de kinderen. Ook is er een grote recreatieruimte met terras waar u een gezellig drankje kan komen drinken of een lekker ijsje kan kopen. In de recreatieruimte kan men tv kijken (ook op groot scherm), tafeltennis, biljart, poolbiljart, tafelvoetbal, darten, kinderhoek vor de allerkleinste met o.a. duplo, puzzels etc. en allerlei familiespellen.

 

Boerderijcamping De Bonte Koe in Kortgene, minicamping in Zeeland.

 

In de nabijheid van Minicamping De Bonte Koe in Kortgene zijn zijn vele toeritstische attracties. Als meest grote plaats ligt Goes op slechts 10 minuten van de camping verwijderd. Ook Middelburg is op niet al te grote afstand van deze camping te vinden. Als het mooi weer is, en dat is het in Zeeland vaker dan in de rest van Nederland, dan kunt u zich o.a. goed vermaken aan het Veerse meer. Een echte aanrader is een bezoek te brengen aan de Neeltje Jans, een informatie en attractiepark over de Deltawerken, de zee en de kust. Het ligt midden op de Oosterscheldekering.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping op Noord Beveland in Zeeland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Bonte Koe in Kortgene
.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina