Minicamping De Bongerd in Benesov
Kleine camping in Tsjechië

Minicamping De Bongerd in Benesov, een kleine camping in Tsjechië, beschikt over 35 plaatsen die geschikt zijn voor camper, caravan of tent. Er zijn ook 2 vakantiehuisjes en een caravan te huur. De camping die midden in het dorp ligt, ligt aan de rand van de Moravische kast, in een mooi natuurgebied waar volop gefietst en gewandeld kan worden en waar ook prachtige uitzichten te zien zijn. Op de camping zijn verschillende soorten plekken. Zo zijn er vlakke terrassen, 2 grote, vlakke velden en een apart veld voor tenten. U mag zelf uw plaats uit zoeken. Iedere kampeerplaats is voorzien van een eigen E.C.C.-stroomaansluitingen en is altijd op korte afstand van de caravan, camper, vouwwagen of tent. Minicamping De Bongerd in Benesov, een kleine camping in Tsjechië, is geheel omheind waardoor het veilig is voor kleine kinderen.

 

Op minicamping De Bongerd in Benesov is een speeltuin voor kinderen, een groot zwembad met een glijbaan. Op de camping is ook een bibliotheek aanwezig met boeken voor oud en jong in allerlei genres. In de bar en bij de receptie worden ijsjes verkocht. Ook is er een snackbar waar Hollandse snacks verkocht worden. De bar is meestal ’s avonds open en er kan tv gekeken worden in overleg. Bij de bar staan een tafelvoetbalspel en een biljarttafel. Er zijn goede douches en toiletten aanwezig, op alle plaatsen uw eigen elektriciteit punt. Op de camping is een gezellige bar en een grote gemeenschappelijke ruimte met gratis wifi.

 

 

Op loopafstand is een bakker, een leuk restaurant met een Nederlandse kaart en een supermarkt aanwezig. Ook is er in het dorp een bushalte, waar bussen regelmatig vertrekken naar Boskovice. Vanaf daar is het heel eenvoudig om met de trein in Brno te komen. Er zijn minicamping De Bongerd in Benesov zijn meerdere wandel- en mountainbike routes. U kunt excursies maken naar Olomouc of met de trein naar Brno. Bij de receptie zijn meerdere folders beschikbaar zijn van alle mooie bezienswaardigheden zoals een jachtslot, druipsteengrotten en de mooie steden in de omgeving. Ook zijn allerlei sportieve activiteiten te doen in de omgeving zoals kanoën, golfen, klimmen en paardrijden.Tsjechië is een Midden-Europees land, dat door zijn kleinschaligheid heel geschikt is voor een fietsvakantie of fietstrektocht. Het platteland van Tsjechië is pittoresk en zeer gevarieerd, rijk aan natuurschoon, historische monumenten en levende tradities.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping op Tsjechië?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Bongerd in Benesov

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina