Natuurcamping De Boerderij in Snelrewaard
Boerderijcamping in de provincie Utrecht

De familie Verweij van Natuurcamping De Boerderij in Snelrewaard, een boerderijcamping in de provincie Utrecht heeft een nieuwe camping opgericht naar de wensen van de klanten. Ruime kampeerplekken met goede sanitair en een plekje kunnen uitkiezen naar behoefte van de klant. Ouderen of gezinnen met oudere kinderen kunnen genieten van uitzicht over de polder. Gezinnen met jonge kinderen kunnen genieten van een omheinde boomgaard met speelgoedmogelijkheden binnen bereik. In de boerderij zijn ook Bed & Breakfast mogelijkheden. Zoals u ziet: voor elk wat wils op Natuurcamping De Boerderij in Snelrewaard, een boerderijcamping in de provincie Utrecht.

natuurcamping de boerderij in Snelrewaard

Traptrekkers, skelters een speelplaats en trampolines zorgen voor veel vermaak voor de kinderen op Natuurcamping De Boerderij in Snelrewaard. Speelgoed mag ook bij tent/caravan meegenomen worden. Er zijn pichnicktafels en koelkasten beschikbaar om iedereen gast op deze boerderijcamping van alle gemakken te voorzien. Geen douchemunten, gratis wifi en gratis vuurkorfhout dragen mede bij aan een mooi verblijf. Het boerenbedrijf is geheel in functie en ook zeker mooi om een geboorte van een kalfje mee te maken. Kalveren mogen geborsteld worden en er mag eventueel meegeholpen worden met het voederen van de dieren of de koeien uit de weide halen. Eigen dieren mag u ook meebrengen. Honden dienen wel aangelijnd te blijven. Dit ook voor de rust van de eenden,konijnen op het terrein. Er kan een boer(in)diploma behaald worden en ketelpakken/overalls zijn te huur.

 

De stal op boerderij camping de Boerderij

Natuurcamping De Boerderij in Snelrewaard ligt in het groene hart tussen Linschoten en Oudewater en behoort tot de gemeente Oudewater. Oudewater staat bekend om de heksewaag en touwmuseum en heeft mooi terrasjes om na te genieten na een mooi fietstocht. Fietstochten zijn mogelijk naar ouderwetse steden zoals Schoonhoven (Zilverstad) en ook de Reeuwijkse plassen zijn zeker een bezoekje waard. Verder zijn er ook kano's te huur om te kunnen genieten van het mooi watertje De Lange Linschoten.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van natuurcamping De Boerderij in Snelrewaard

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina