Minicamping De Blauwe Reiger in Pieterzijl
Boerencamping in de provincie Groningen

Sinds het jaar 2008 is minicamping De Blauwe Reiger in Pieterzijl, een boerdencamping in de provincie Groningen geopend. Deze mini camping is voorzien van 15 ruime plekken en met voldoende stroom- en waterpunten aanwezig. De midden van de landerijen vindt u toch voldoende beschutting en privacy. De plaatsen zijn ruim. Pieterzijl ligt een paar kilometer boven Grijpskerk en niet ver van het Lauwersmeer. Ideaal om de provincie Groningen en Friesland, inclusief hun mooie waddeneilanden te bezoeken. De familie van Lingen zijn de eigenaren van Minicamping De Blauwe Reiger in Pieterzijl, een boerencamping in de provincie Groningen, en willen u graag begroeten voor een verblijf.

Minicamping De Blauwe Reiger in Pieterzijl, mini camping in Groningen

 

Sinds niet al te lange tijd is er een nieuwe sanitair unit op minicamping De Blauwe Reiger in Pieterzijl geplaatst. Hierin zijnt 3 toiletten, 3 wascabines, twee douches, waaronder één famliedouche en natuurlijk een plek voor de afwas en het chemisch toilet. Mocht u zelf niet over een caravan of tent beschikken, dan bestaat de mogelijkheid om een compleet ingerichte caravan te huren. Ook zijn er (electrische) fietsen te huur. Verder krijgt iedere gast van de mini camping een informatiepakket te leen, waarin activiteiten vanuit de omgeving opgenomen zijn. Meer informatie kunt u eventueel zelf opzoeken indien u een laptop heeft, want er staat ook WiFi tot uw beschikking. Voor uw vertier en vermaak met eventuele andere kampeerders kunt u een heerlijk potje jeu de boules spelen.

MIni camping De Blauwe Reiger, boerencamping in Pieterzijl

 

De omgeving van minicamping De Blauwe Reiger in Pieterzijl nodigt u uit op actief op pad te gaan. Er is hier zoveel te zien. Wij noemen een paar: het Nationale Park Lauwersmeer op slechts 10 km van de camping, de enige theefabriek van Nederland in Houwerzijl, het visserdorp Zoutkamp, vooral bekend van de garnalen, de botanische tuin in het Friese Buitenpost. Al deze attracties zijn heel goed op de fiets te doen. Maar bezoek ook eens Pieterburen voor het maken van een wadlooptocht of een bezoekje het het Zeehondencentrum. U ziet, ondanks dat dit slechts een opsomming is, zult u zich op deze mini camping niet hoeven te vervelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden vanaf deze boerencamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Blauwe Reiger in Pieterzijl.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina