Minicamping De Beekloop in Bergeijk
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Beekloop in Bergeijk, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant is gevestigd op eéén hectare groot stuk land waar 20 ruime plaatsen op gemaakt zijn. Alle plaatsen zijn voorzien van een electra aansluiting. Bergeijk is gelegen in de Brabantse Kempen, vlakbij de Belgische grens. Heerlijk rustig gelegen in een bosrijke omgeving met vennen, kweek- en visvijvers en hele mooie natuurgebieden. Indien u verlangt naar rust en ruimte in een hele mooie omgeving, kom dan genieten op de autovrije Minicamping De Beekloop in Bergeijk, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.


Minicamping De Beekloop in Bergeijk, boerderijcamping in Noord-Brabant

 

Op het terrein van Minicamping De Beekloop in Bergeijk vindt u goede voorzieningen, waaronder een blokhut met gezellige zithoek en televisie. Voor de sportievelingen is er een jeu de boules baan. Er zijn geen speeltoestellen voor kinderen aanwezig. U kunt uw (elektrische) fietsen overdekt stallen en opladen. Ook zijn er goede sanitaire voorzieningen, gescheiden voor dames en heren. Naast toiletten, douches en wastafels, is er ook ruimte om uw afwas te doen. Er is een spoelbak voor uw chemisch toilet aanwezig, een wasmachine en centrifuge. Op deze boerencamping kunt gratis gebruik maken van WIFI.

 

Boerderijcamping De Beekloop in Bergeijk, minicamping in Noord-Brabant

 

Minicamping De Beekloop in Bergeijk bevindt zich midden in prachtige natuur. Vanaf de camping loopt u zo de uitgestrekte Brabantse weilanden en mooie bossen in. Hier kunt u fietsen en wandelen over diverse routes (verkrijgbaar op de camping). Vlakbij de camping liggen enkele visvijvers. Liefhebbers kunnen hier in alle rust hun hengel uitwerpen in een mooie omgeving. Natuurgebieden de Malpie en Plateaux liggen op een steenworp afstand van deze mooie boerdencamping. In de omgeving van de minicamping vindt u ook enkele gezellige dorpjes. Bergeijk en Eersel hebben beide een historische kern. In Bladel en Valkenswaard kunt u urenlang shoppen. Lommel, net over de grens met België, presenteert zich als de natuurstad van Vlaanderen. En ook de lichtstad Eindhoven is een bezoekje waard.

 

Wilt u nog meer weten over de mogelijkheden op deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van Minicamping De Beekloop in Bergeijk

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina