Minicamping De Bark in Tinte
Boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland

Als u wilt kamperen op een rustige en gastvrije boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland dan bent u welkom op Minicamping De Bark in Tinte. Tinte is een klein dorpje gelegen tussen Briele en Oostvoorne. De plaatsen zijn verdeeld over twee terreinen, de ene biedt u veel beschutting , het andere biedt u uitzicht over ruimere plaatsen met uitzicht over de weilanden waar de paarden van de boerderij op grazen. Er is een stroomaansluiting van 5 ampere. Op ieder veld is een watertappunt aanwezig. Om het terrein in optimale staat te houden hebben de eigenaren van Minicamping De Bark in Tinte, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland besloten dat er geen auto's op de camping mogen staan.

 

Tuin bij minicamping De Bark in Tinte


De voorzieningen op Minicamping De Bark in Tinte zijn goed. Maar denk er aan: voor kinderen zijn er geen voorzieningen aanwezig. Het eenvoudige sanitairgebouw is klein, eenvoudig maar schoon. Er zijn 2 douches, 2 toiletten, 2 wasbakken en buiten afwasplaatsen en een afstort voor het chemisch toilet. Tevens kunt u, tegen een kleine vergoeding, gebruik maken van een wasmachine en droger. In het halletje vindt u informatie over de omgeving. Er is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor de fietsen met ondersteuning. Als u als gast van deze boerderijcamping heerlijk rustig wilt genieten dan kunt u heerlijk in de siertuin zitten of picknicken. Uw paard mag ook mee en kan samen met u genieten van heerlijke tochten door de omgeving. Daarna kan het paard platsnemen in een goed verzorgde stal.

Minicamping De Bark in Tinte, Zuid-Holland

 

Vanaf Minicamping De Bark in Tinte kunt u heerlijke fiets en wandeltochten maken. Een rondje Brielse Meer, een knooppunt route samenstellen: u heeft de keuze. Natuurlijk zal een wandeling door de duinen en over het strand niet op uw activiteitenlijstje ontbreken. Er zijn leuke strandtenten waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht en natuurlijk een drankje. Liefhebbers kunnen surfen en/of duiken in het Oostvoornse Meer. Een aanrader is een stadswandeling te maken door Brielle en daarna heerlijk op een gezellig terrasje uitrusten en eventueel genieten van een heerlijke maaltijd. En daarna weer heerlijk genieten op de boerderijcamping in Tinte.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Bark in Tinte.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina