Minicamping De Abelen in Swifterbant
Kleine camping in de provincie Flevoland

Minicamping de Abelen in Swifterbant, een kleine camping in de Flevohof ligt eigenlijk op de zeebodem en heeft een oppervlakte van ruim 5000 m2. Er zijn 28 ruime zonnige en schaduwrijke plaatsen. Alle plaatsen kunnen beschikken over een elektrische aansluiting van 6 ampère. De camping is geschikt voor iedereen, jong en oud. Huisdieren zijn van harte welkom. Sinds 2016 zijn er 4 verharde camperplaatsen gemaakt. De plaatsen zijn ruim opgezet en is omringd door veel groen. Tevens zijn er 2 nieuwe trekkershutten geplaatst op Minicamping de Abelen in Swifterbant, een kleine camping in de Flevohof voor maximaal 4 personen per hut.


 

In 2015 er een nieuw sanitair gebouw gerealiseerd op minicamping De Abelen in Swifterbant met 1 douche voor de mannen en 1 voor de dames verder zijn er in totaal 3 toiletten en 1 urinoir, bij drukte is er nog een douche extra beschikbaar, tot heden heeft men daar geen problemen ondervonden. Er is een afwasplaats aanwezig die overdekt is en achter het sanitair gebouw vindt u het chemisch toilet. Er is een grote feest of partytent waar je kan zitten om even een boekje te lezen, gezamenlijk te eten, en voor de jeugd een tafeltennistafel en een voetbaltafel. Voor de kleintjes is er een klein klimrek, een zandbak en zijn er diverse fietsjes en skelters om zich mee te vermaken. Op de camping is een BBQ aanwezig die door de campinggasten gebruikt mag worden. Bij de receptie zijn wat eenvoudige versnaperingen zoals ijs, frisdrank en chips verkrijgbaar en kleine noodzakelijkheden voor als men wat vergeten is. In 2018 is er in het hoogseizoen een hondenuitlaatservice.

 

 

Er zijn volop activiteiten mogelijk bij een verblijf op minicamping De Abelen in Swifterbant. Naast de camping ligt het openluchtzwembad van Swifterbant. Ook is er een kinderboerderij nabij de camping. Voor de jeugd is Walibi een leuk uitje. Avontura is een binnenspeelparadijs voor peuters en kleuters. Het dichtsbij zijnde strand is het Ketelbeach, deze ligt op 5 km rijden van de camping en ligt aan het Ketelmeer. Er zijn diverse leuke dorpen en stadjes in de omgeving aanwezig. De vestingstadjes Kampen en Elburg zijn op een klein half uurtje te bereiken, zeker de moeite waard, maar natuurlijk ook bij ons om de hoek ligt Urk waar u kunt genieten van het uitzicht over het IJsselmeer een visje kunt eten of misschien met de boot van Urk naar Medemblik.

 

Wilt u nog meer weten over de camping en de recreatiemogelijkheden in en rond Flevoland?
Kijk dan op de website van minicamping De Abelen in Swifterbant.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina