Minicamping Damhuis in Beuningen
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Minicamping Damhuis in Beuningen, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is gevestigd bij een actieve veehouderij- en akkerbouwbedrijf. Er zijn 25 plaatsen voor u als kampeerder beschikbaar. Deze plaatsen zijn zeer ruim opgesteld, deels tegen een bomenrand en deels tegen de omliggende landerijen. Beuningen ligt in het mooie Twente en dicht bij het schitterende natuurgebied Lutterzand. Kom ook kennismaken met het mooie Twente vanaf Minicamping Damhuis in Beuningen, een boerderijcamping in de provincie Overijssel.

 

Minicamping Damhuis in Beuningen, Twente

 

De voorzieningen op Minicamping Damhuis in Beuningen zijn erg goed en voldoen natuurlijk aan de door de SVR gesteld eisen. Er zijn ook seizoensplaatsen beschikbaar. Men heeft voor alle kampergasten gratis Wifi beschikbaar. In Denekamp en het nabij gelegen Nordhorn (Dld) kunt u heerlijk zwemmen. Visliefhebbers dienen hun uitrusting mee te nemen, want viswater bevindt zich op korte afstand van deze boerderijcamping.

 

Veld van minicamping damhuis in beuningen

 

Kom thuis in Twente! Dat is de uitnodiging van de eigenaren van deze leuke camping. Bij het prachtige natuurgebied Lutterzand en aan het riviertje de Dinkel, vindt u Minicamping Damhuis. In de bosrijke omgeving kunt u uitstekend terecht voor indrukwekkende fiets- en wandeltochten. Het is werkelijk een oase van rust. Langs de oevers van de rivier vind u vele vogelsoorten, mooie zandstroken en spectaculaire afkalvingen. Natuurliefhebbers komen hier niks te kort. Ook de plaatsen in de buurt zoals Denekamp, Nordhorn of Bad Bentheim zijn zeer de moeite waard om te bezoeken. Deze boerderijcamping is hiervoor een uitstekende uitvalsbasis.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente)?
Bezoek dan de website van Minicamping Damhuis in Beuningen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina