minicamping de Vennen in Beilen
Boerencamping in de provincie Drenthe

Minicamping de Vennen in Beilen, een boerencamping in de provincie Drenthe is nog echt "mini” met 14 mooie plaatsen en heerlijk rustig gelegen aan een doodlopende weg, dus geen last van verkeershinder. Er is tevens eenvakantiewoning te huur. Het is geen actieve boerderij, wel ligt het midden in de landerijen waardoor u vanaf de camping de koeien van de buurman in de wei ziet lopen. Op slechts 4 km van Beilen, in het hartje van mooi Drenthe. De minicamping is omgeven door natuurgebied "de Brunstingerplassen”. U heeft hier dan ook een mooi en vrij uitzicht op en kunt er fijn wandelen. Kortom, Minicamping de Vennen in Beilen, een boerencamping in de provincie Drenthe,een ideale stek voor de rust- natuur- fiets -en wandelliefhebbers.

inicamping De Vennen in Beilen, Boerencamping in Drenthe

 

Er zijn goede en nette voorzieningen op de bij de SVR aangesloetn minicamping De Vennen in Beilen. Het kleine sanitairgebouw heeft drie douches, ieder met een eigen warmwatervoorziening. Verder zijn er voor de dames en heren ieder twee toiletvoorzieningen, vier wastafels en twee afwasplaatsen, natuurlijk met warm en koud water. Er is een centrifuge, een laadpunt voor electrisch ondersteunde fietsen en uitstekende Wifi (tegen betaling)op het gehele terrein. Voor kinderen zijn er geen extra voorzieningen op deze boerencamping aanwezig, behalve wat dieren zoals ganzen, zwanen, pauwen en vissen in de vijver.

Uitkijk vanaf minicamp[ing De Vennen in Beilen

 

 

De Brunstingerplassen vlak bij Minicamping De Vennen in Beilen, is een mooi heuvelachtig natuurgebied met diverse vennen waar de Drentse heideschapen grazen, ook reeën en uilen laten zich hier regelmatig zien. Deze boerencamping is zeer centraal gelegen in de provincie Drenthe, dus uitstapjes zijn dichtbij. Wij geven hier enkele tips: Nationaal Park Dwingelerveld, Het Drents-Friese Woud, zwemmen in het Blauwe Meer, Drents Museum in Assen, de Dierentuin in Emmen, museumdorp Orvelte, de leuke brinkdorpen Westerbork, Dwingeloo en Diever etc. U kunt zicht hier wekenlang vermaken.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping De Vennen in Beilen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina