Minicamping Corneliahoeve in Looperskapelle (Scharendijke)
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Welkom op de gastpagina van Minicamping Corneliahoeve in Loperskapelle, een boerderijcamping in de provincie Zeeland. Er zijn 25 ruime standplaatsen met de keuze uit beschutte plaatsen of veldplaatsen. De camping ligt op korte afstand van het Grevelingenmeer en is ideaal voor rust, strand, zeilen of de omgeving. De eigenaren van Minicamping Corneliahoeve in Lookerskapelle, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, willen u graag laten zien dat hun camping dé camping is voor uw vakantie.

Openveld van minicamping Corneliahoev in Looperskapelle

 


Alle plaatsen op Minicamping Corneliahoeve in Looperskapelle zijn voorzien van elektra, water en kabeltelevisie. Er is een modern en schoon toiletgebouw, inclusief de mogelijkheid om uw was te doen.
Voor de kinderen is er een grote speelplaats met diverse speeltoestellen. Direct naast de boerderijcamping ligt "de Pluk & Theetuin". Hier is het dagelijks genieten van vers gebak, diverse soorten thee en diverse soorten koffie. De pluk en theetuin vormt dan weer een rustpunt op zich.

Luchtfoto van boerderijcamping Corneliahoeve

 

Minicamping Corneliahoeve ligt Looperskapelle, een buurtschap in de gemeente Schouwen-Duiveland. Het mooie dorp Scharendijke met de Noordzeestranden en het Grevelingenmeer op loopafstand is de ideale plek voor met name de surf-, zeil- en duiksport. Ook is er nu een mooie jachthaven, dit allemaal als ervenis van de bouw van de Brouwersdam. U kunt in deze omgeving heerlijk genieten op de terrasjes. Ideaal na een stevige fietstocht door de omgeving. Bezoek ook eens Zierikzee met zijn echte visserhaven en diverse markten.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan de website van Minicamping Corneliahoeve in Looperskapelle (Scharendijke)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina