Minicamping Château la Perche in Buxières sous Montaigut
Boerencamping in de Auvergne

Minicamping Château la Perche in Buxières sous Montaigut, een boerencamping in de Auvergne beschikt over 6 plaatsen.De Auvergne is een prachtig uitgestrekt groen gebied met rivieren, meren, bossen, vulkanen, kastelen, kuuroorden en pittoreske dorpjes met prachtige romaanse kerken. Het terrein is 3000m2 groot en de plaatsen zijn ruim 100m2. De plaatsen bieden dus voldoende privacy om een rustige of actieve kampeervakantie door te brengen. Door de beslotenheid is Minicamping Château la Perche in Buxières sous Montaigut, een boerencamping in de Auvergne een ideale plaats om weer tot rust te komen.

Minicamping Château la Perche in Buxières sous Montaigut


De voorzieningen op Minicamping Château la Perche in Buxières sous Montaigut zijn goed, zo zijn er voor de kampeerders 2 douches en 2 toiletten aanwezig. OOk is er een keukenblok voor de afwas. In het hoogseizoen is er ook broodservice voor de gasten op de camping. De èchte verse stokbroden en croissantjes zijn dagelijks te bestellen. Naast de camping beschikt men ook over 5 gastenkamers in de boerderij en een Gite voor maximaal 8 personen. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op de camping.

Minicamping Château la Perche in Buxières sous Montaigut, Boerencamping in de Auvergne


Château la Perche ligt ongeveer 50 km ten noorden Clermont-Ferrand, de hoofdstad van de Auvergne en 23 km ten Zuiden van Montluçon. De streek heet Les Combrailles. Menleeft hier van veeteelt, er zijn enkele wijngaarden en een heel klein beetje industrie waaronder de bekende Bandenfabriek Michelin in Clermont Ferrand. Minicamping Château la Perche in Buxières sous Montaigut ligt midden op het platteland in de driehoek tussen de steden Montluçon - Clermont-Ferrand & Vichy. Om u een paar tips te geven wat u zoal kunt doen in de omgeving hebben wij een klein overzicht gemaakt.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de Auvergne?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Château la Perche in Buxières sous Montaigut

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina