Minicamping Charleston in Nieuwolda
Boerderijcamping in de provincie Groningen

Minicamping Charleston in Nieuwolda, een boerderijcamping in de provincie Groningen is gelegen in het mooie Oldambt. De ligging is heel erg rustig naast een monumentale herenboerderij. Men is aangesloten Vekabo, een overkoepelende organisatie van Kampeerboeren. Het kampeerterrein bestaat uit een goed onderhouden grasveld in een boomgaard. Er zijn 10 plaatsen voor caravans of tenten beschikbaar, voorzien van 4 ampère electra. Rust, ruimte en frisse lucht vindt u op Minicamping Charleston in Nieuwolda, een boerderijcamping in de provincie Groningen.

Minicamping Charleston in Nieuwolda, boerderijcamping Groningen

Minicamping Charleston in Nieuwolda beschikt over nette sanitaire voorzieningen. Het ziet er allemaal goed verzorgd uit. Er is ook een Invalidentoilet aanwezig. Mocht u uw was willen doen dan kan dat hier ook want er is een wasmachine en een centrifuge aanwezig. Als u wilt kanoën dan kan dat, u mag de aanwezige kano's gratis gebruiken. De boerderijcamping beschikt over een eigen aanlegsteiger in het Termunterzijldiep. Ook voor visliefhebbers is dit natuurlijk een uistekende plek.

 

Minicamping Charleston in Nieuwolda, boerderijcamping Groningen

De boerderij waar Minicamping Charleston in Nieuwolda naast gelegen is, is een kinderwagenmuseum. Ook ligt de boerderijcamping op slechts 8 kilometer van het natuur- en recreatiegebied Blauwestad. Hier ligt ook het Oldambtmeer. In de omgeving van de camping kunt u heerlijk fietsen en wandelen langs de mooie oude herenboerderijen.
Verder is het aan te bevelen om Delfszijl, Appingedam,Winschoten en natuurlijk de stad Groningen te bezoeken. Voor verdere activiteitsmogelijkheden verwijzen wij u naar de website van de minicamping.

 

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Kijk dan eens op de website van minicamping Charleston in Nieuwolda.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina