Minicamping Casa Tartufo in Sassoferrato
Kleine camping in Le Marche

Minicamping Casa Tartufo in Sassoferrato, een kleine camping in Le Marche is sinds 2007 eigendom van Ben en Sabine Stroo. De minicamping maakt deel uit van een schitterend landgoed en beschikt over slechts 6 kampeerplaatsen die ook geschikt zijn voor caravans of campers. Men verhuurt ook luxe, compleet ingerichte Vouwwagens. Het hele bos is officieel truffel gebied. Een gedeelte hiervan is gereserveerd voor de 6 campingplaatsen die voorzien zijn van schaduw. Ieder kampeerplaats is voorzien van electriciteit. Op het landgoed zijn verder ook nog 6 appartementen met schitterende uitzichten te huur en kan men verblijven in een B&B kamer. U geniet volop van de natuur en de stilte indien u komt kamperen op Minicamping Casa Tartufo in Sassoferrato, een kleine camping in Le Marche.

 

Minicamping Casa Tartufo in Le Marche, Italië

 

Het oude Romeinse stadje Sassoferrato, waar minicamping Casa Tartufo bij ligt, ligt in het prachtige heuvellandschap van Le Marche, op 578 meter hoogte en op circa 30 kilometer van de prachtige brede (kindvriendelijke) stranden van de Adriatische zee. Het sanitair-gebouw (op ongeveer 20 meter afstand) is voorzien van 2 toiletten, 2 douches, 2 wastafels en 2 afwasbakken. Verder is in deze ruimte ook een wasmachine aanwezig. De gasten op deze kleine camping kunnen desgewenst gebruik maken van de ontbijt-service (voor- en na-seizoen) of in het hoogseizoen van de broodjesservice. Op het terrein van Minicamping Casa Tartufo is ook een leuk zwembad aanwezig.

 

Minicamping Casa Tartufo in Italië

 

Le Marche (Naast Toscane en Umbrie) is een regio aan de Adriatische kust, een kuststreek waar prachtige brede stranden zich afwisselen met steil in de zee afdalende rotsen. Deze is 180 kilometer lang en er zijn voldoende mogelijkheden voor een heerlijke strandvakantie. De kustlijn in Le Marche is eigenlijk onder te verdelen in grote en kleine badplaatsen. De grote badplaatsen zoals bijvoorbeeld Rimini, Fano, Marrotta en Senigallia kennen een bruisend nachtleven met vele hotels, barretjes en winkeltjes aan de promenade. De kleine dorpjes in de heuvels hebben vooral hun eigen tradities behouden. De heuvels zijn glooiend en bieden je prachtige vergezichten. Een zeer gevarieerde flora en een typische fauna maken deze regio zo uniek. De steden Urbino en Pesaro in het noorden maar ook Macerata, Assisi en Ascoli Piceno meer zuidelijk zijn absoluut een bezoek waard. Ondanks de aanwezigheid van vele bezienswaardigheden is dit gebied nog altijd niet ontdekt door het massatoerisme en dat maakt het juist zo interessant.

 

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in le Marche?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Casa Tartufo in Sassoferrato.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina