Minicamping Buitenhof in Lewedorp
Boerencamping in de provincie Zeeland

Minicamping Buitenhof  in Lewedorp, een boerencamping in de provincie Zeeland is echt Kamperen bij de boer. Lewedorp is gelegen tussen Goed en Middelburg. Op de boerderij van de familie Dekker houdt men vee, kleinvee, een paardenstalling, maar men bedrijft ook nog akkerbouw. Op de camping kunt u beschikken over één van de 15 zeer ruime kampeerplaatsen die allemaal veel privacy bieden omdat ze zijnafgescheiden door een mooie heg. Tevens zijn alle kampeerplaatsen op minicamping Buitenhof in Lewedorp, een boerencamping in de provincie Zeeland, allemaal voorzien van electriciteit en een watertappunt.

Minicamping Buitenhof in Lewedorp, boerderijcamping in Zeeland

De voorzieningen op minicamping Buitenhof in Lewedorp zijn uitstekend. Op deze, bij de VeKabo aangesloten camping zijn ruim voldoende douches en toiletten aanwezig. De afwas kunt u in een overdekte ruimte doen en er is een magnetron, koelkast, diepvries, een wasmachine en een droger. Mocht het weer eens onverhoopt niet meezitten dan is de kantine geopend. Voor de kinderen is er een recreatieveld met speeltuig. Voor de liefhebbers van Jeu de Boules is er ook een mooie baan aanwezig. Paardensportliefhebbers opgelet: het is mogelijk om een je eigen paard mee te nemen.

Boerencamping Buitenhof in Lewedorp, minicamping in Zeeland

Op  de camping kunt u ijs, verse eieren en aardappelen kopen. Maar voor de normale boodschappen zult u toch naar de nabij gelegen dorpen moeten. Dit kunt u natuurlijk uitstekend combineren met het maken van uitstapjes in de omgeving. De camping is een uitstekende uitvalsbasis om Zeeland te ontdekken. Het Veersemeer, waar u volop activiteiten kunt ontplooien, de mooie plaatsen Heinkenszand, Nisse, Middelburg en Goes. Teveel om op te noemen. Kom daarom eens een paar weken kamperen op Minicamping Buitenhof in Lewedorp.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Buitenhof in Lewedorp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina