Minicamping Buitenboel in Holthees,
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

De eigenaren Buitenboel in Holthees, provincie Noord-Brabant, hebben een minirecreatie bestaande uit accommodaties & boeren-minicamping welke landelijk gelegen is. Zij willen u graag verwelkomen op hun mooie bedrijf, bestaande uit; de minicamping met 15 plekken, 4 Treinwagons, 10-persoons Wellness Boerderijwoning en 3 Finse Kota's. Wilt u graag komen kamperen maar heeft u geen eigen kampeermiddel, boek dan een van de Treinwagons die eveneens op het campingterrein staan. De minicamping is zeer rustig en landelijk gelegen , net buiten het dorpje Holthees. Achter de minicamping bevinden zich de akkers en kijkt u uit over aardappels of mais, net wat de boeren dit jaar willen oogsten. De auto's van de kampeerders dienen op een apart terrein te worden geparkeerd, deze bevindt zich bij de camping, parkeerplaatsen m.b.t. de accommodaties bevinden zich aan de voorzijde van het terrein. De camping is niet geschikt voor caravans en campers groter dan 7,5 meter. Minicamping Buitenboel in Holthees, een boerencamping in Noord-Brabant is bij uitstek geschikt voor (jonge)gezinnen, families, rustzoekers, (Pieterpad)wandelaars en fietsers.

 

Minicamping Buitenboel in Holthees, boerderijcamping in Noord-Brabant

 

Er zijn zeer uitgebreide en nette voorzieningen aanwezig op de Minicamping Buitenboel in Holthees. Er is een brasserie met een gezellig overdekt en niet overdekt terras waar u op bepaalde tijden terecht kunt voor een klein hapje en/of een drankje. Op de camping zelf bevind zich een heel net sanitair-gebouw welke beschikt over 4 toiletten en een wastafel. Uw afwas kunt u mooi overdekt aan de buitenkant van de sanitair-ruimte doen. Verder zijn er volop speelmogelijkheden voor de kinderen, zowel in de open lucht als overdekt. Aan de buitenzijde van de brasserie bevind zich de ingang m.b.t. douchegelegenheid. Er bevinden zich aan de linkerzijde twee douches en wastafels voor de heren en aan de rechterzijde twee wastafels en douches voor de dames. Vanuit de ingang van de damesdouches bevindt zich tevens nog een aparte ruime familiedouche met 2 wastafels en commode met aankleedkussen en nog een aparte douche voor de heren. Daarnaast is er eveneens nog een apart dames- en herentoilet aanwezig.
Heel leuk om in te verblijven zijn de Finse Kota's. Zeer comfortabel en volledig ingericht voor 4 personen, inclusief sanitair, verwarming en ieder voorzien van een eigen hottub. De 10-persoons Wellness Boerderijwoning heeft o.a. een sauna en hottub. De accommodaties kunnen los geboekt worden maar zijn zeer geschikt om gecombineerd te boeken zodat je met een groter gezelschap van je vakantie kunt komen genieten.

Boerderijcamping Buitenbole in Holthees, minicamping in Noord-Brabant

 

Minicamping Buitenboel in Holthees ligt op de grens van Limburg en Noord-Brabant, net buiten het dorpje Holthees. De omgeving is zeer afwisselend met velden, bos en water zoals de Maas. Bovendien vindt u op nog geen tien minuten fietsen het Schaartven, een prachtig – gratis toegankelijk! - natuurbad met bos en zandstranden. Maar ook Brabantse en Limburgse dorpjes met gezellige centra en diverse bezienswaardigheden bevinden zich op korte – fiets - afstand rond de camping. Een dagje winkelen binnen een half uurtje rijden, zowel in Noord-Brabant, Limburg of net over de grens met Duitsland, behoort ook tot de mogelijkheden. De boerderijcamping ligt aan de ene kant aan het Pieterpad met rechts de ruïne van kasteel Makken en links de Mariakapel. Aan de kant van de Sleijbergweg bevindt zich in het bos 'de ezelshemel'. Vanzelfsprekend kunt u vanuit hier heerlijk wandelen of fietsen, volgens bestaande routes vol bezienswaardigheden, of op uw eigen houtje.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Buitenboel in Holthees.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina