Minicamping Botsholland in Waverveen
Boerencamping in de provincie Utrecht

Minicamping Botsholland in Waverveen, een boerencamping in de provincie Utrecht staat bekend als een zeer kindvriendelijke camping, verdeeld in diverse velden. De boerderij bij de camping is een nog in bedrijfzijnde veehouderij, gelegen in het Groene Hart, met ongeveer 40 koeien en diversen andere dieren, zoals geiten, konijnen, kippen, 2 pony's en een paard. Dit is natuurlijk een geweldige ervaring voor uw kinderen als u gaat kamperen op minicamping Botsholland in Waveren, een boerencamping in de provincie Utrecht.

minicamping Botsholland in Waveren, Utrecht

 

De voorzieningen op minicamping Botsholland zijn zeer goed en voldoen ruim aan de standaard van de SVR, er zijn o.a. 5 douches, 7 toiletten, afwas plaatsen etc. Er is en kantine waar u bij slechter weer kunt ontspannen. Voor de kinderen in er op de camping een overvloed aan speelttoestellen.Ook is er air-hockey en zijn er diverse skelters. Om actief te worden zijn er ook basketbal, beachvolleybal en tennisvelden aanwezig. Dus voor een actieve vakantie hieft u eigenlijk niet van de camping af.

afbeeldingBoerderijcamping Botsholland in Waveren ,minicamping in de provincie Utrecht

Minicamping Botsholland in Waverveen is heel mooi in het Groene Hart gelegen. De Vinkeveense plassen, de natuurgebieden Botshol en Waverhoek zijn voorzien van schitterende fiets en wandelroutes. U start bijna voor de ingang van de camping. Maar ook Amsterdam Arena is op slechts 10 kilometer vanaf de camping gelegen. Vanaf hier kunt u heel gemakkelijk met het openbaar vervoer Amsterdam bezoeken. Ook voor de paardenliefhebbers is deze camping uitstekend ingericht, u kunt uw paard of pony gewoon meenemen.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van minicamping Botsholland in Waveren.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina