Minicamping Boszicht in Ommen
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Wilt u ervaren dat kamperen bij de boer genieten is van rust en natuur? Kom dan naar Minicamping Boszicht in Ommen, een boerderijcamping in de provincie Overijssel. Deze mini-camping met een L vormig veld met ongeveer 20 staanplaatsen, ligt in een bosrijke omgeving, met uitzicht op de uitgestrekte weilanden, waar de koeien lopen te grazen en zelfs reeen, hazen, konijnen en vogels op bepaalde tijden te zien zijn. Kortom: puur natuur en puur genieten bij deze camping behorende bij een actieve boerderij welke volop in bedrijf is. De familie Willems, de eigenaren, nodigen u van harte uit om eventueel voordat u hier komt kamperen een kijkje te komen nemen op minicamping Boszicht in Ommen, een boerderijcamping in de provincie Overijssel zodat u met eigen ogen kunt zien hoe de voorzieningen en het terrein er uit zien.

 

Minicamping Boszicht in Ommen, boerderijcamping in Overijssel

 

Er zijn zeer goede sanitaire voorzieningen aanwezig op Minicamping Boszicht in Ommen. Ze voldoen ruimschoots aan de door de SVR gestelde eisen. Zo bestaat het sanitair uit 6 wastafels, 4 toiletten, 1 urinoir en 4 douches. Ook is er een compleet ingerichte keuken voor algemeen gebruik. Ook is er een wasmachine, een centrifuge en een koelkast aanwezig. Indien u kamperen wilt uit proberen dan kunt u hier ook een compleet ingerichte 4 persoons caravan huren. Het gehele terrein is voorzien van verlichting. Voor de kinderen is er veel ruimte om te spelen, speeltoestellen bevinden zicht buiten en in de recreatiezaal (met o.a. een tv) Er is een fietsenstalling, met oplaadpunten voor uw fiets met ondersteuning. Een map met fietsroutes kunt u eventueel lenen. Voor de campinggasten is er WIFI (draadloos internet) beschikbaar.

 

Veld op Minicamping Boszicht in Ommen, Overijssel

 

Ommen is een hele leuke en gezellige plaats met uitstekende voorzieningen. Volop winkels,restaurants en bezienswaardigheden. De Vecht loopt er dwars door heen. Het is mogelijk om te kanoën of te vissen in de Vecht. Natuurlijk geniet u ook van de heerlijke bossen vlakbij Minicamping Boszciht in Ommen.Maak hier heerlijke wandel- en fietstochten. Bezoek de kastelen die mooi in de omgeving liggen. Voor activiteiten met kinderen kunt u heel goed terecht in Hellendoorn (Avonturenpark), Slagharen (pretpark), Coevorden/Dalen (Plopsaland en Emmen (Dierentuin). Natuurlijk zijn er nog veel meer lokale bezienswaardigheden of activiteiten te bezoeken.

 

Wilt u meer weten overd eze boerderijcamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan de website van Minicamping Boszicht in Ommen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina