Minicamping Bosveen in Klazienaveen
Boerencamping in de provincie Drenthe

Welkom bij Minicamping Bosveen in Klazienaveen, een boerencamping in de provincie Drenthe. Dit is een ideale plek voor mensen die van rust houden en even heerlijk willen bijkomen. De camping ligt op loopafstand van het mooie natuurgebied Bargerveen. Hier vindt u vele fiets- en wandelmogelijkheden.  Verder is de camping rustig gelegen in het buitengebied van Klazienaveen en op maar 2 kilometer afstand van het gezellige centrum van Klazienaveen. Minicamping Bosveen in Klazienaveen, een boerencamping in de provincie Drenthe, is geopend van april t/m oktober.

minicamping Bisveen in Klazienaveen, boerencamping in Drenthe


Minicamping Bosveen in Klazienaveen is van alle gemakken voorzien.Op het terrein vindt u 15 ruime staanplaatsen allen voorzien van elektriciteit. Het sanitairgebouw is van alle luxe voorzien ( zonder muntjes ) er zijn zeer ruime douchen met toiletten. Aan de buitenzijde van het gebouw vindt u 2 spoelplaatsen. Op het terrein bevindt zich een stortplaats voor het chemisch toilet. De camping heeft een overdekt zwembad van ca 10 bij 5 meter en een mooi groot zitterras waar u gezellig een kopje koffie kunt nuttigen. Als u liever onder de bomen zit kunt u tevens gebruik maken van de aanwezige picknicktafels om heerlijk aan te ontbijten. De mini camping grenst aan de Molenwijk waar gelegenheid is om te vissen.

boerderijcamping Bisveen in Klazienaveen, minicamping in Drenthe

 

Klazienaveen ligt in de zuid-oosthoek van de provincie Drenthe, nabij Emmen. Er zijn in de omgeving diverse uitstapjes mogeliujk, zoals de Dierentuin in Emmen, het Veenpark in Bargercompascuum, het Smalspoormuseum in Erica, het mooie Schloss Dankern in Haren(Dld) en natuurlijk nog veel meer. Ook kunt u vanaf minicamping Bosveen in Klazienaveen diverse fietsroutes volgen door het mooie landschap. Kortom als u van rust, ruimte, wandelen en fietsen houd is dit de juiste plaats!

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Bosveen in Klazienaveen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina