Minicamping Boshoven in Alphen
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping Boshoven in Alphen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, is een kleine camping met slechts 10 plaatsen. Hierdoor is er een persoonlijke en gemoedelijke sfeer. Er worden leuke wandelingen georganiseerd waarbij de gids U leuke weetjes over de omgeving vertelt. Nieuw is dat er ook samen gegeten kan worden. De campinghouders Nicole en Hugo koken voor U heerlijke streekprodukten. Met een wijntje en een goed gesprek staat dat garant voor een onvergetelijke avond! Kijk voor de data op de website van Minicamping Boshoven in Alphen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

Mini camping Boshoven in Alphen, Boerderijcamping in Noord-Brabant.


Minicamping Boshoven zelf is comfortabel. Met ruime douches in een verwarmde sanitairruimte. De camping is klein dus u staat altijd dichtbij het sanitair! Verder is er gratis Wifi internet op het terrein. En een rustieke gezellige huiskamer met veel informatie over de omgeving. Een mooi kampeerveldje met bomen en struiken afgeschermd van wind. Ook op hete dagen is er altijd wel een schaduwplek op de mini camping te vinden. Vooral voor mensen die rust zoeken en aktieve 50 plussers is deze mini camping een aanrader.

 

Minicamping Boshoven in Alphen, Noord-Brabant

De omgeving van Minicamping Boshoven in Alphen is het grensgebied tussen Breda en Tilburg, daar is veel te beleven en het bosgebied is uitstekend om in te wandelen of te fietsen. De Belgische steden Turnhout en Hoogstraten liggen dichtbij en staan garant voor een verassende ontdekkingsreis! Maar het naast gelegen Baarle-Nassau is natuurlijk ook een dorp wat iedereen gezien moet hebben.

 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van minicamping Boshoven in Alphen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina