Minicamping Boogert in Meerkerk
Boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland

Minicamping Boogert in Meerkerk, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland is gevestigd op een echte boerderij. De minicamping is gelegen temidden van de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en beschikt over 15 plaatsen die allemaal voorzien zijn van 6 amp. electra. Het terrein is opgedeeld in 2 velden, dus heerlijk rustig kamperen. Vanaf de boerderijcamping kijkt u door de houtsingel over de weilanden. Op Minicamping Boogert in Meerkerk, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland kunt u echt ervaren wat kamperen bij de boer is.

 

Minicamping Boogert in Meerkerk, Zuid-Holland

 

Op minicamping Boogert in Meerkerk biedt men u goede voorzieningen. Naast de ruime plaatsen zijn er hele goede en nette voorzieningen, er zijn voor kinderen diverse speeltoestellen aanwezig en ook paardenliefhebbers kunnen hun paarden meenemen want die kunnen hier ook overnachten. Alle voorzieningen voldoen ruimschoots aan de door de SVR gestelde eisen. Natuurlijk neemt u fiets ook mee, deze kunt u stallen in de overdekte fietsenstalling. Er zijn diverse fietsroutes aanwezig. Deze boerderijcamping ligt aan twee landelijke fietsroutes, nl. LF 7 en LF 9.

 

Boerderijcamping Boogert in Meerekerk, minicamnping in Zuid-Holland

 

De Alblasserwaard behoort tot de mooiste regio's van Nederland. Het afwisselende landschap bestaande uit uitgestrekte weiden met grazend vee en de vele knotwilgen, grote historische boerderijen met de boomgaarden en de leuke dorpen langs de dijken de de rivieren de Lek, Merwede, Noord en de Linge. Schitterend zijn ook de 19 windmolens van Kinderdijk. Ook een bezoekwaard zijn o.a. natuurlijk de Biesbosch, het Slot Loevestein en de glasstad Leerdam. U kunt gemakkelijk uw uitstapjes op uw eigen laptop plannen want er is WiFi aanwezig.


Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Boogert in Meerd
ijk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina