Minicamping Boogaard in Zoutelande
Boerencamping in de provincie Zeeland.

Minicamping Boogaard in Zoutelande, een boerencamping in de provincie Zeeland is genoemd naar de eigenaren Simone en Adrie Boogaard. Zij hebben naast de camping ook nog een landbouwbedrijf waar diverse zaken verbouwd en geteeld worden. Ook is er natuurlijk wat kleinvee, zoals kippen, schapen en een geit. De kinderen van de gasten op Minicamping Boogaard in Zoutelande, een boerencamping in de provincie Zeeland, mogen de boer helpen met eten geven.

Minicamping Boogaard in Zoutelande, boerencamping in Zeeland

Minicamping Boogaard in Zoutelande heeft de beschikking over 23 kampeerplaatsen, waarvan er vier zijn met privésanitair. Ideaal voor gezinnen met kinderen. De andere gasten dienen gebruik te maken het centrale, verwarmde toiletgebouw waarin 4 toiletten, 4 douches, 2 afgesloten wascabines en een babybad. Voor de kinderen zijn er diverse speelattributen buiten, maar er is ook een recreatieruimte beschikbaar, met oa. een televisie.

Boerencamping Boogaard in Zeeland, boerderijcamping in Zoutelande

De Zeeuwse Rivièra is vlakbij minicamping Boogaard in Zoutelande. U kunt heerlijk uitwaaien tijdens de wandelingen langs de kust of lekker luieren op het strand. Maar ook het maken van fietstochten door het mooie Zeeuwse land moet u natuurlijk doen. Verder zijn de steden Middelburg (Lange Jan), Vlissingen en natuurlijk Meliskerke de moeite waard om een dag(deel) door te brengen. Maar ook op de camping zelf worden er in de zomer veel activiteiten ondernomen, zoals regelmatig een BBQ.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Boogaard in Zoutelande
.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina