Minicamping Bonnefont in Garganvillar
Boerderijcamping in Tarn et Garonne (Midi Pyreneeën)

Minicamping Bonnefont in Garganvillar, een boerderijcamping in de Midi Pyrenees is eigendom van Miranda en Herman Hofstede. De boerderij is omgebouwd tot een Chambres et table d'hôtes. In het ruime bijbehorende weiland zijn 8 vrij te kiezen plaatsen die allemaal kunnen beschikken over een 10 ampere stroomaansluiting. Het terrein is ongeveer 4000m2 groot met enkele watertappunten. Ook is er een barbequeplaats en/of picknickplaats. Door de ruime opzet van Minicamping Bonnefont in Garganvile, een boerderijcamping in de Mide Pyrenees ervaart u de charmes van het kameren bij de boer.

 

Minicamping Bonnefont in Garganvillar, midi pyrenees

Er zijn goede voorzieningen op minicamping Bonnefont in Garganvillar. Het sanitair is erg modern, uitgerust met 4 douches, 3 toiletten, 4 wastafels en een afwasgelegenheid. Tevens is er een afstort voor uw chemisch toilet, maar dan moet u wel biologisch afbreekbare produkten gebruiken. Gezien de ruime opzet is er ook een speelweide aangelegd, waar zich ook het leuke zwembad van 5 x 10 meter bevindt. Er zijn ook enekel leuke zitjes aangebracht. De familie Hofstede wil graag hebben dat u zich thuisvoelt op hun leuke mini camping. Indien u wilt kunt u 's-avonds gebruik maken van een heerlijk diner of een lekker drankje drinken op het terras. Als u op het terras zit kunt u tevens gebruik maken van gratis Wifi.

boerderijcamping Bonnefont in Frankrijk

 

Minicamping Bonnefont in Garganvillar ligt in een mooie vallei van de Garonne in het departement Tarn et Garonne. Hier vindt u mooie zonnebloemvelden en boomgaarden. De streek biedt u veel vermaak met de rijke cultuur en de oude middeleeuwse plaatjes. Verder kunt u in deze streek geweldig mooie fietstochten maken. Verder vindt u in de omgeving een hele mooie golfbaan, een mooi watersportcentrum, een natuurmeer met diverse voorzieningen en natuurlijk hele gezellige markten met lekkere streekprodukten. Maar u bent hier ook een een historisch wijngebied! U kunt eventueel een Nederlandse wijnboer bezoeken op zijn Chateau Maresque.

 

U wilt nog meer weten over de mogelijkheden bij deze boerderijcamping in het departement Tarn et Garonne?
Bezoek dan daarvoor eens de website van Minicamping Bonnefont in Garganvillar.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina