Minicamping "Bogata Šuma" (Rijk Bos) in Vojnic
Kleine camping in Kroatië

Minicamping "Bogata Šuma" (Rijk Bos) in Vojnic, een kleine camping in Kroatië, is een natuurlijke camping op een groot stuk grond (8 hectaren) in de heuvels en bossen van midden-Kroatië. Er zijn 25 plaatsen voor tenten, campers en caravans. U kunt zelf een plek kiezen in de zon of in de schaduw onder de bomen, met of zonder kampvuur-mogelijkheid. Er staan veel fruitbomen en notenbomen in het "eetbare landschap" dat met permacultuur principes is aangelegd. Het is er stil, 's nachts kunt u uilen horen en miljoenen sterren zien.

Minicamping Bogata-Suma

De Nederlandse eigenaars van Minicamping "Bogata Šuma" (Rijk Bos) in Vojnic, Peter en Barbara, verwelkomen u ook graag aan tafel voor een heerlijke biologische maaltijd uit de tuin. Hun zoon Nol (17) wil chef worden!
Barbara verkoopt ook producten van het land, zoals eieren, groenten, gedroogde paddestoelen, kruidenthee, jams en handcrème.

Ook geschikt voor campers

 

Minicamping Bogata Šuma in Vojnic heeft een speeltuintje met zandbak, klimhuisje en grote trampoline. De aanleg van een natuurlijke zwemvijver staat in de planning. De camping ligt in een prachtig heuvellandschap, omringd door bossen. Ideaal voor lange wandelingen en fietstochten. Op een klein uurtje rijden afstand vindt u de Plitvice meren en watervallen, en de andere kant op zijn Karlovac en Zagreb.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze leuke natuurlijke camping in Kroatië?
Bekijk dan eens de website van minicamping Bogata Šuma in Vojnic.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina