Boerderijcamping Boerententencamping in Oudekerk aan de Amstel
Minicamping in Noord-Holland

Boerderijcamping Boerentenencamping in Oudekerk aan de Amstel, een minicamping in de provincie Noord-Holland is gelegen op de boerderij Aemestellehoeve. Gelegen aan de rivier de Amstel vindt u hier een oase van rust. En dat zo dicht bij de grote steden. Dit is de camping voor een nieuwe kampeerder die het kamperen wil ontdekken of de gemakkelijke kampeerder die alleen een slaapzak e.d. mee hoeft te nemen. Natuurlijk zijn er ook een aantal plaatsen voor passerende kampeerders met eigen caravan of tent. Wilt u genieten van het ongecompliceerde leven, kleinschaligheid en gezelligheid kom dan eens kamperen op Boerderijcamping Boerententencamping in Oudekerk aan de Amstel, een minicamping in de provincie Noord-Holland.

 

Terras bij Boerententencamping in Oudekerk aan de Amstel

 

Bij de boer in een tent, met een kampvuur, en 's avonds een potje badminton of Jeu de Boules, dat kan dus op Boerderijcamping Boerententencamping in Oudekerk aan de Amstel. Ook is er een nostalgiesch Hollandse boerencaravan te huur, deze is volledig ingericht voor 2 personen. Op de minicamping zijn 2 douches en 2 toiletten aanwezig. Alles voldoet aan de door de Vekabo gestelde eisen. Kinderen kunnen zich hier ook vermaken want er zijn ook speeltoestellen aanwezig. Als het mooi weer is dan id het terras aan de Amstel ook geopend. Heerlijk genieten van het mooie uitzicht ennatuurlijk van een lekkernij. Ook is er een kleine winkel met plattelandsproducten van eigen land.

Gezelligheid op minicamping Boerententencamping in Noord-Holland

 

Op boerderijcamping Boerententencamping in Oudekerk aan de Amstel heeft ook verschillende activiteiten, met onder anderen een rondleiding op het boerenbedrijf, waarbij u met eigen ogen kunt zien waar de melk vandaan komt. Ook is er een Poldersafari. Daarbij gaat u met een ouderwetse kar en trekker de natuur in om vogels en kuikens te spotten. Ouderkerk aan de Amstel is een pittoresk dorpje met een rijke historie en een gezellige dorpskern. Het staat bekend om zijn culinaire bedrijvigheid.In de directe omgeving is het mogelijk om actief bezig te zijn, en kunt u onder anderen fietsen huren, golfen, varen en zwemmen in de Amstel. Op fietsafstand zijn de Ouderkerkeplassen, een mooie recreatieplas met zeilmogelijkheden. Iets verder weg (ongeveer 8 kilometer) zijn de Vinkeveenseplassen, met voldoende recreatiemogelijkheden. Nog iets verder, op zo'n 10 kilometer afstand komt u in een hele andere wereld, namelijk Amsterdam. Het is zeer de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze bruisende stad.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Boerententencamping in Oudekerk aan de Amstel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina