Minicamping Boerenhof in Groede
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Mini Camping Boerenhof in Groede, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, vlakbij de kust in Zeeuws-Vlaanderen. Een plek waar u geniet van de Zeeuwse zon, de polders en de ruimte. De camping ligt op 3 km afstand van het zandstrand, een ideale fietsafstand. Het verwarmde sanitair is van alle gemakken voorzien, met ruime familiedouches en een babyroom. In het keukentje maakt u gratis gebruik van de magnetron, diepvries en koffiezetapparaat. Tegen vergoeding kunt u de wasmachine en droger gebruiken. In het hoogseizoen koopt u ’s ochtends uw brood bij de bakker op minicamping Boerenhof in Groede, een boerderijcamping in de provincie Zeeland.

minicamping Boerenhof in Groede, boerencamping in Zeeland

Voor kinderen is er op deze familiecamping volop ruimte om te spelen. Van trampoline tot skelters, een speelhuisje met glijbaan en nog veel meer, zorgen voor veel speelplezier. Vanaf uw standplaats op minicamping Boerenhof in Groede heeft u zicht op de speeltuin. De kinderen tanken hun skelter bij het pompstation, terwijl u gratis WiFi Internet gebruikt of al lezend geniet van de zon. ’s Avonds steekt u voor de gezelligheid de vuurkorf aan. U en uw kinderen zullen de leuze van de familie de Maertelaere ervaren: Minicamping Boerenhof, dé plek voor uw vakantie!

boerencamping Boerenhof in Groede, minicamping in Zeeland

De camping ligt in het gehuchtje Boerenhol, op fietsafstand van het pittoreske dorpje Groede, het maritieme Breskens en het zandstrand. In Groede bezoekt u het Vlaemsche Erfgoed en de prachtige gerestaureerde Vlaamse hallenkerk op de markt met de gezellige terrasjes. Heerlijke verse vis haalt u in de visafslag van Breskens. Bezoek een kaasboerderij voor lekkere boerenkaas. Of struin een van de vele (rommel)markten af. Er zijn veel fietsroutes in Zeeuws-Vlaanderen, u rijdt langs de mooie kreken, akkers en historische dijken. Bekijk vanaf de zeedijk de zeehondjes op de Hoge Platen, een zandplaat in de Westerschelde. De oude molen van Cadzand, de vestingen in Retranchement en het Belfort in het winkelstadje Sluis zijn zeker ook het bezoeken waard. Binnen een uur bent u in Gent of Brugge, Knokke ligt op een half uur afstand.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Boerenhof in Groede

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina