Minicamping Boerenbont in Vlagtwedde
Boerderijcamping in de provincie Groningen.

Minicamping Boerenbont in Vlagtwedde, een boerderijcamping in de provincie Groningen is een zeer ruim opgezette mini camping met 28 plaatsen van allemaal 130 m2. Alle plaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroomaansluiting. De mini camping is autovrij, alleen bij het halen en brengen mag de auto het veld op. De camping én de omgeving hebben u zeer veel te bieden, want niet voor niets is Minicamping Boerenbont in Vlagtwedde uitgeroepen tot VeKaBo camping van het jaar 2012! Naast de camping beschikt de familie Volders nog over een veehouderij, waar de gasten natuurlijk ook een kijkje mogen nemen. Minicamping Boerenbont in Vlagtwedde, een minicamping in de provincie Groningen, biedt u rust, ruimte en natuur.

mini camping Boerenbont in Vlachtwedde, boerderijcamoping in Groningen


Minicamping Boerenbont in Vlagtwedde heeft de 28 staanplaatsen verdeeld over twee ruime velden. Op veld 1 bevind zich ook het sanitair gebouw, waarin 10 toiletten ( incl. kindertoilet), 2 urinoirs, 4 afsluitbare wascabines, 2 grote wascabines met in elke cabine 4 wastafels, 6 douches, 1 familiedouche en een Babyroom. Natuurlijk is er ook een uitstortplaats voor het chemisch toilet en zijn er overdekte afwasplaatsen.Daarnaast nog genoeg apparatuur om uw was te kunnen doen. Verder is er een overdekte fietsenstalling, een jeu de boulesbaan, een skelterbaan en nog diverse speelmogelijkheden voor kinderen. Op het veld is iedere plaats voorzien van een verhard plateau voor de voortent.Naast de camping kan men u een lekker kopje koffie of thee aanbieden in de gezellige theetuin. Natuurlijk wordt dit geserveerd in Boerenbont servies

minicamping Boerenbont in Groningen, Vlachtwedde

 

Als u nog niet eerder in de provincie Groningen geweest bent, dan zult u versteld staan van wat men u hier allemaal te bieden heeft. Mooie bossen, uitgestrekte landerijen, leuke wandel- en fietspaden en een hele rijke historie met schitterende borgen. De camping ligt iets ten zuid-oosten van Winschoten en Veendam. Daar zijn alle voorzieningen in ruime mate aanwezig. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u natuurlijk gewoon terecht in Vlagtwedde. Door de ligging in Zuid-oost Groningen is een bezoekje aan Papenburg (DLD), Ter Apel, Vesting Bourtange, en Emmen (dierentuin) gemakkelijk te doen. De stad Groningen ligtbop ongeveer een half uur met de auto.

Wilt u meer weten over deze VeKaBo camping van het jaar 2012?
Bezoek dan HIER de website van Minicamping Boerenbont in Vlagtwedde

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina