Minicamping BoerenGroen in Rutten
Boerencamping in de provincie Flevoland

De gezellige kleinschalige boerencamping BoerenGroen in Rutten, een minicamping in de provincie Flevoland, ligt landelijk gelegen op een steenworp net even onder Lemmer dat u gemakkelijk kunt bereiken per fiets. Naast de camping wordt er een akkerbouwbedrijf gehouden, waar de eigenaren Edwin en Wendy met hun kinderen, in het seizoen vooral druk mee zijn op hun land in Friesland. Zij heten u graag van harte welkom en voeren niet voor niets de slogan: "Camping BoerenGroen even heerlijk er tussenuit ... !". Geniet heerlijk op deze knusse kleinschalige mini camping met 15 plaatsen die voorzien zijn van 6 amp elektra. Het is het streven om het 'groen' in meerdere dingen terug te laten komen. Men gelooft in de duurzaamheid van middelen en materialen. Er zijn vele soorten fruitbomen op de minicamping, een kleine moestuin, pluktuin en kruidentuin waar u gratis gebruik van kunt maken. Op minicamping BoerenGroen in Rutten, een boerencamping in de provincie Flevoland, zijn aparte afvalbakken voor papier, plastic en groen.

 

Leuke tekst over minicamping BoerenGroen in Rutten

 

Het sanitairgebouw van Minicamping BoerenGroen in Rutten heeft een aparte ruimte voor de dames en heren met beide douche, meerdere toiletten en wasbakken. Naast het sanitairgebouw, waar ook de mogelijkheid is voor het legen van uw chemisch toilet, is er een gemeenschappelijke ruimte in de kleine kapschuur. De kapschuur is een karakteristiek gebouw in de polder. Hier vind u een kleine bibliotheek, een kinderhoek met speelgoed en is er plek genoeg om gezellig samen te zitten op bijvoorbeeld een regenachtige dag. Er zijn ook 2 volledig ingerichte kampeerwagens te huur. Op het terrein vind u nog meer bijzonderheden; zo staat er een oud bushokje waar u kunt uitkijken over de akkers, staan er gebruiksmaterialen uit de vroege landbouw en ligt er een heus wrak onder de grond uit circa 1770. Het terrein is autoluw, dit voor uw rust en de veiligheid van de andere kampeerders. U kunt uw auto achterop het terrein parkeren. Voor de gasten van de camping is er natuurlijk gratis wifi beschikbaar.

Gezelligheid op minicamping Boerententencamping in Noord-Holland

 

Er is in de omgeving van minicamping BoerenGroen in Rutten genoeg te doen. Lemmer is een mooie havenplaats met zijn winkeltjes, restaurants en vele terrassen waar u heerlijk kunt wandelen. Het hele seizoen is er volop vertier. Ook heeft het een groot kindvriendelijk strand dat gelegen is aan het IJsselmeer. Het water is zoet en blijft lang ondiep. Ook met de auto kunt u prima naar Lemmer toe gaan want er zijn volop gratis parkeerplaatsen. Wanneer u de andere kant op gaat komt u het prachtige bos bij Kuinre tegen met vele wandelroutes waaronder een zandsculpturenroute en een Kabouterpad. Op nog geen 14 km afstand ligt Wellerwaard. Dit is een recreatie- en natuurgebied waar u ook naar het strand kunt. Ook dit strand met meer is kindvriendelijk en kunt u een heerlijke dag genieten met diverse voorzieningen bij de hand. Boerencamping BoerenGroen is een goede uitvalsbasis om zowel Friesland te verkennen, de polder in het noordelijkste puntje van Flevoland als ook het Nationaal Park de Weerribben in Overijssel. Dit is slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden. Er is voor ieder wat wils.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Flevoland?
Bezoek dan eens de website van minicamping BoerenGroen in Rutten.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina