Minicamping Boer Lap in Den Hoorn
Boerencamping in de provincie Noord Holland.

De familie Lap, Rietha en Jacob, zijn de eigenaren van Minicamping Boer Lap in Den Hoorn, een boerencamping in de provincie Noord-Holland. De camping is gelegen op het fantastische waddeneiland Texel. Zodra u vanuit Den Helder vertrokken bent voelt en proeft u de zuivere lucht. Op deze camping, die uitgerust is met 15 ruime plaatsen is het uitermate goed vertoeven. Niet voor niets is het motto op minicamping Lap in Den Hoorn, een boerencamping in de provincie Noord-Holland: "Ervaar de rust en gezelligheid".

Boer Lap in Den Hoorn

Naast minicamping Boer Lap in Den Hoorn heeft de familie ook nog een landbouwbedrijf waar men vele verschillende soorten producten verbouwt. Zo krijgt u ook het echte boerencamping gevoel. De camping bestaat uit drie veldjes die allemaal beschut liggen achter een bomenwal. Door de indeling in deze drie veldjes heeft u al meer privacy dan op de meeste andere campings. De meeste van de 15 plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting. Tevens zijn er sanitaire voorzieningen die voldoen aan de gestelde eisen. Men beschikt over 3 gecombineerde douches + toilet en over een apart toilet. Honden zijn (mits aangeleind) natuurlijk welkom.

boerencamping Boer Lap

 

Voor vertier op dit wonderschone eiland kunt u minicamping Boer Lap in Den Hoorn uitstekend gebruiken. Een wandeling langs het strand (zelfs al het stormt is dat mooi), of fietsen door de duinen. Wij kunnen u dat aanraden. Zelfs als u gewoon heerlijk wilt luieren op de camping voor uw caravan, dan nog komt u uitgerust weer terug op het vaste land en zult u met een goed gevoel terug denken aan een fantastische vakantie op Texel.

Wilt u meer weten over deze boerencamping op Texel in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Boer Lap in Den Hoorn.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina