Minicamping Bij ons achter in Heeswijk-Dinther,
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

Minicamping Bij ons achter in Heeswijk-Dinther, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, beschikt over 22 ruime comfortplaatsen (minimaal 120 m²) voor caravan, tent, vouwwagen of camper. Deze zijn gelegen op een groene weide omringd met grote eiken en knotwilgen. Het veld is opgedeeld in 3 veldjes van 7 à 8 plaatsen. Bij elke plaats is water, elektriciteit en afvoer aanwezig. De boerderij is niet meer als boerenbedrijf actief. Uw auto wordt op een eigen parkeerplek op de parkeerstrook van minicamping Bij ons achter in Heeswijk-Dinther, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

 

Minicamping Bij ons achter. De woonboerderij

 

Minicamping Bij ons achter in Heeswijk-Dinther beschikt over een uitstekende Wifiverbinding (glasvezel). Er is een geheel nieuw modern sanitaigebouw die voorzien is van 3 toiletten (inclusief toiletpapier), 1 urinoir, 5 wastafels, 4 douches, 1 wascabine, 3 afwasplekken, een wasmachine, droger en een koelkast met vriesgedeelte. Het gebouw is voorzien van vloerverwarming en er is natuurlijk een mogelijkheid om het chemisch toilet te legen. Ook is er een camper vuilwater uitstort aanwezig. De camping beschikt over een groot terras met tafels, stoelen en bankjes.


Boerderijcamping Bij ons achter in Noord-Brabant

 

Vanaf de minicamping Bij ons achter in Heeswijk-Dinther loop je zo het aangrenzende bosgebied in. Er lopen wandelpaden door het bos en aan de rand van het bos stroomt het riviertje De Leijgraaf. Hier kan ook gevist worden. Vanaf de camping kun je lopend naar de Heeswijkse Bossen. In dezelfde straat alswaar de camping is gelegen is een restaurant gevestigd. Op maar 4 minuten loopafstand! Tevens is in deze strata ook De Meierijsche museumboerderij gevestigd. Daar kun je zien hoe een boerderij er vroeger van binnen uit zag. In de nabijheid is de Abdij van Berne. Hier worden verschillende abdijbieren gebrouwen. Deze zijn te koop en te nuttigen in het proeflokaal. Voor verdere activiteiten en voorzieningen in de omgeving verwijzen wij u naar de website van de camping.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Bij ons achter in Heeswijk-Dinther

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina